İlk Adalar Sokak Festivali

Kız adalara bakıyor

İstanbullular Prens Adaları’na bayılırlar. Ne de olsa şehirde nefeslenebileceğimiz nadir yerlerden birkaçı adalar. Hepimiz yılda bir veya iki defa bisiklete binmeye, turlamaya ve temiz hava almaya gideriz adalara. Bu yıl ilki düzenlenecek olan Adalar Sokak Festivali 1-6 Eylül arası hepimizi Büyükada ve Burgazada’ya davet ediyor. Evet eğlenmeye gideceğiz ama daha da önemlisi adaların ekolojik ve kültürel değerlerini öğreneceğiz, adaları tehdit eden sorunlarla ilgili bilgileneceğiz ve biraz sanat yapacağız. Festivalde dans gösterileri, çeşitli sergiler, sanat atölyeleri, gece turları, konserler ve daha birçok etkinlik gerçekleşecek.

Adalar Sokak Festivali logo Büyükada atları

Festival kapsamındaki tüm etkinliklere katılım ücretsizdir. Mekanlar ve etkinliklerle ilgili daha detaylı bilgiyi burada bulabilirsiniz.
Eğer önümüzdeki yılın festivalinin bir parçası olmak isterseniz, Plumon Art of Writing Çınar Cad. N0: 79 PK: 34970 Büyükada / Adalar – İstanbul adresine kendi ada düşünüzle ilgili bir mektup yazın. Bakarsınız bir sonraki yıl sergilemeyi seçtikleri mektuplardan biri sizinki olur.

1 Yorum

Bir Cevap Yazın