İstanbul Kahve Festivali

İstanbul Kahve Festivali ilustrasyon

Kahve sadece uyanayım da kendime geleyim diye içtiğimiz bir içecek değil. Kahve demek samimi sohbetler demek, kahve özlem demek, kendine ayırdığın zaman demek, aradığın lezzet demek, aşk demek…

İstanbullular olarak 6-9 Ekim tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta gerçekleşecek olan 3. İstanbul Kahve Festivali’yle yine dört günümüzü kahveye adıyor olacağız.

Festivalde fotoğraf çekiminden cupping’e çikolata tadımından demleme tekniklerine kadar çeşitli konularda atölyeler olacak. Türk kahvesi, kahve demleme tekniklerinin evrimi, Türkiye’de barista eğitimi ve Türkiye’de kahve kültürü gibi konularda konuşmalar yapılacak. Elbette Artisan Bar’da baristaların şovlarını izleyecek ve kahve tadımı yapabileceksiniz, dünyanın dört bir yanından gelmiş kahveleri satın alabileceksiniz, kahve şampiyonasına şahit olacaksınız, kahveye dair her tür şeyin alışverişini yapabileceksiniz, canlı müzik performansları izleyebileceksiniz ve festival için özel olarak hazırlanmış bir sergiyi gezebileceksiniz.

Bir insan bir festivalden daha ne isteyebilir ki?

3rd Istanbul coffee festival

Ne Zaman: 6-9 Ekim
Nerede: Küçükçiftlik Park
Festivalle ilgili güncel bilgiler için festivalin websitesine göz atabilirsiniz. Bilet satın almak için buraya tıklayın.
BONUS: Bu TEDx konuşması iştahınızı kabartacak. ‘Kahve hakkında bilinmeyenler‘ e kulak verin.

Bir Cevap Yazın