Temmuz Ayının En İyi Konserleri

Sevgili Canım İstanbul takipçileri,

Müzik blogger’ı çizenbayan Temmuz ayındaki canlı performanslardan seçtiklerini Canım İstanbul okurlarıyla paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz.

Bir yenilik daha: artık biletlerinizi aşağıda bulununan link’lerini tıklayarak direk alabilirsiniz. 

İyi eğlenceler!

Cizenbayan dancing at an outdoor music festival with her Canim Istanbul friend

Merhaba sevgili Canım İstanbul üyeleri!

Haziran’da ara verdiğimiz konser etkinlik haberlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz.

İstanbul’da hava sıcaklıkları iyice artarken artık konserler, etkinlikler tamamen açık alanlara ve yazlık mekanlara taşındı!

Mind Against foto

Mind Against

2 Temmuz’da, Kilyos’ta yer alan Kafes’te Mind Against performansı şehrin hararetinden kurtulmak ve dans etmek isteyenler için biçilmiş kaftan!

Alacati Soundpool foto

Alaçatı Soundpool

Biliyorsunuz önümüz bayram! Bayram tatilinde rotasını Ege’ye çevirecek Canım İstanbul okuyucularına İstanbul dışından bir tavsiye: 5-6 Temmuz tarihlerinde Alaçatı Soundpool’da Burn Electronica Festival var! İki gün boyunca deniz, kum, güneş ve John Digweed, Tiga, Ame (Live), Bob Moses, Oliver Koletzki, Adana Twins, Nora En Pure, Sofi Tukker gibi yabancı müzisyenlerin yanında Birol Giray, Murat Uncuoğlu, Doruk Güralp ve Ali Efe Dinç gibi yerli sahnenin en iyi isimleri durmaksızın iyi müzik ve dansı garantileyecek.

Stavroz

Stavroz

Bayram tatilinde Bodrum’da olanlara önerimizse Xuma Village’de eklektik live setleriyle izleyiciyi kıtalararası yolculuğa çıkaran Stavroz!

Bayram tatilini atlattıysak dönelim İstanbul’a:

Âme foto

Âme

8 Temmuz’da İzmir’de kaçıranlar için Âme (Live) ve Fur Coat aman sabahlar olmasın dedirtecek performanslarıyla Suma Beach’te.

Romare foto

Romare

Yönümüzü yazın İstanbul’dan kaçılacak en serin Karadeniz Sahili Kilyos’a çevirmişken, 9 Temmuz Babylon Kilyos’ta gerçekleşecek canlı Romare performansını önermezsek olmaz. Red Bull Music Academy katkılarıyla…

Ibeyi foto

İbeyi

14 Temmuz’da İstanbul Caz Festivali Kapsamı’nda Beykoz Kundura Fabrikası’nda yenilikçi caz adına çok güzel şeyler olacak: önce Küba-Fransız melezi iki kız kardeşin soul projesi Ibeyi sonrasında ise Thundercat ve Kendrick Lamar gibi isimlerin albümündeki üflemeli çalgılara attığı imzasıyla cazı popüler projelerle buluşturan Kamasi Washington sahne alacak.

One Love Festival poster

Haziran ayında Parkfest, Chill-Out İstanbul ve Babylon Soundgarden ile festivale doyduk. Temmuz’da İstanbul semaları bu sene 15. kez düzenlenen One Love ile yeniden festivallere kavuşuyor. 17 Temmuz’da Parkorman’da tek gün olarak düzenlenen One Love Festival’de bu sene müjdeledikleri yeni albümleri sonrası turneye çıkan ve İstanbul izleyicisinin çok sevdiği Two Door Cinema Club, Django Django, Balthazar, Arthur Beatrice, HVOB, Sofi Tukker, Klangkarussel, Butch, Andrea Oliva ve Ben Pearce sahne alacak. Yerli malı yurdun malı line up’ımız da muhteşem. Alternatif sahnenin en kendine has kadın vokali Kalben, Umut Adnan, Cervus, Alican, İlker Aksungar, Men With A Plan sahne alacak isimlerden bazıları. Geçtiğimiz senelerde indie rock ve alternatif sanatçılarla öne çıkan One Love’ın her geçen sene elektronik yöne ilerleyişi de gözlerden kaçmasın!

Lost in Bosphorus boat

Lost in Bosphorus

Biraz Boğaz havası almaya ne dersiniz? 23 Temmuz’da Jonas Saalbach ve yerli sahnenin Tangun, Gökberk, Ali Efe Dinç gibi isimleriyle boğaza açılacak Lost in Bosphorus teknesi sabaha kadar dans vaat ediyor.

Joss Stone foto

Joss Stone

Yine 23 Temmuz’da İstanbul Caz Festivali kapsamında Joss Stone, Vintage Trouble ve Grup Ses Beats Küçükçiftlik Park’ta sahne alacak.

Chill Out Bodrum foto

Yine İstanbul dışı bir tavsiye ama 23-24 Temmuz’da Xuma’da gerçekleşecek Chill-Out Festival Bodrum kaçmaz! Benim için geçtiğimiz yazın en eğlenceli 2 günü olan Chill-Out Festival Bodrum’da bu sene Acid Pauli, Bedouin, Chancha via Circuito, dOP, Eduardo Castillo, Goldcap, Henri, Matanza ve Oceanvs Orientalis sahne alacak.

Muse foto

Muse

26 Temmuz’da ise Küçükçiftlk Park Muse efsanesini ağırlayacak! Rock müzik özleyen bünyelere duyurulur!

Ağustos’ta görüşmek üzere!

***

Temmuz ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bilet almak için:

Bir Cevap Yazın