Kısa Film Kolektifi Festivali Tam Size Göre

!f Istanbul festival illustrasyon

Facebook’ta dolanırken arada bir karşımıza bir kısa film çıkar, ciğerimiz yerinden oynar, ay ne de güzel yapmışlar deriz. Ama birçoğumuz bilgisayar ya da telefon ekranı haricinde hiçbir ekranda kısa film görmüş değiliz. Eğer henüz büyük ekranda kısa film izlemediyseniz ya da bir kısa film aşığı olarak iyi filmlerin takibindeyseniz, Kısa Film Kolektifi’nin düzenlediği festivale gidip bu hafta sonunun diğerlerinden daha keyifli geçeceğini garanti edebilirsiniz.

Kısa Film Kolektifi tahmin edeceğiniz gibi kısa film tutkunları tarafından en iyi kısa filmleri bir araya getirme arzusuyla doğdu. İkinci yılındaki festivalin film gösterimleri 17 Şubat Cuma günü Barış Manço Kültür Merkezi ve Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’ndeki başlayacak ve 3 gün sürecek.

Aslında festival 10 Şubat günü Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde başlayan ve 5 Mart’a kadar devam edecek olan Afiş Sergisi ile başlamıştı. Festivalin seçkilerinde hem Türk hem yabancı yönetmenlerin filmleri var. Kategoriler ise şöyle: Boğaziçi Üniversitesi Mithat Alam Film Merkezi 2016 Hisar Kısa Film Seçkisi, 9. İstanbul Belgesel Günleri Filmleri, 27. ve 28. İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali Ödül Alan Filmler ve Kısa Film Kolektifi Seçkisi.

kısa film foto

Gösterilecek filmlerle ilgili tüm detaylar ve program ise burada.

Bir Cevap Yazın