MindBody Festivali Zamanı

Girl doing yoga at MindBody Festival in Istanbul

Festival sezonu geldi çattı, hepimiz dinleyeceğimiz harika müzikler ve bizi bekleyen eğlenceli günler için heyecanlıyız. Ama yakınlarda gerçekleşecek olan, kendine has başka bir festival daha var: MindBody Festivali.

3-4-5 Haziran tarihlerinde değişim ve dönüşümün gerçekleşeceği bu festival, katılımcılara kendi sağlıklı yaşam anlayışlarına uyan çeşitli wellness aktivitelerini deneyimleme şansı tanıyor.

Zeynep Uras, Chris Chavez, Laraaji, Banu Çadırcı, Dr. Richard Grossman gibi Türk ve yabancı eğitmenler birçok farklı konuda atölye ve seminerler verecek. Budokon yoga, aile dizimi, pozitif düşünce, şamanik ses şifası meditasyonu, qigong, pilates, yin yoga, mindful yaşam, astroterapi, nefes çalışması ve feng shui atölye konularının sadece birkaçı.

Elbette festival sadece öğrenme odaklı değil. Çimlerde yatıp güneşlenebilirsiniz ya da 30 farklı tasarımcı ve markanın ürünlerinin satıldığı ufak Pazar yerinde turlanabilirsiniz. Festivalin ikinci gününün akşamında da Suzanne Sterling ve Masood Ali Khan’ın gerçekleştireceği kirtan konserini kaçırmayın deriz.

MindBody Festival foto1   MindBody Festival foto2

MindBody Festivali 3-4-5 Haziran’da Bilgi Üniversitesi Santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleşecek.

Farklı bilet fiyatlarını görmek ve bilet satın almak için buraya tıklayın.

4 Yorum

Bir Cevap Yazın