Eylül ayının istanbul konserleri

Sevgili Okuyucular,

Müzik blogger’ı cizenbayan Eylül ayındaki canlı performanslardan seçtiklerini sadece siz Canım Istanbul üyeleriyle paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz. İyi eğlenceler!

cizenbayan Babylon'da

Yaz bitti, şehre dönüş vakti geldi. Güneş etkisini yitirirken teraslarda, kumsallarda izlediğimiz konserler azalıp son açık hava festivalleri gerçekleşirken, yavaş yavaş etkinlikler de kapalı kapılar ardına girmeye başlıyor.

Peyote On Board‘un ikincisi 6 Eylül’de, Ah! Kosmos, Mondual ve Doruk Güralp’ın performansıyla, Kabataş, turistik gezi tekneleri derneği önünden hareket edecek. Kapasitesi 200 kişiyle sınırlı olan Peyote on Board #2’nin biletleri Peyote Nevizade’de satışta.

Bu yaz tatile gidemeyenlerin gözde mekanı Babylon Kilyos, sezonu Compass A Day At The Beach ile kapatıyor. 13 Eylül’de Butch, Lee Foss, Wankelmut, Dosem ve Ben Pearce gibi DJ’lerin çalacağı festival, yaza danslı bir veda etmek için harika bir fırsat gibi görünüyor.

10 yılı aşkın süredir Asmalımescit’te sayısız müzisyen ağırlayan Babylon, 10 Eylül’de Babylon Bomonti’deki yeni yerinde Flight Facilities performansıyla kapılarını açıyor. 10 Eylül’den 20 Eylül’e kadar “Housewarming” serisi dahilinde yerli ve yabancı pek çok ismi konuk ederek ayağımızı buraya alıştıracak. Bizim en heyecanla beklediğimiz House Warming konserleri arasında 17 Eylül’de kadife sesli multienstrümentalist My Brightest Diamond, 11 Eylül’de Rock’n Roll’u dans pistine indirecek Jonathan Toubin ve 19 Eylül Cumartesi gecesi Amerikan prodüktör Daedelus var.

Yine Babylon Bomonti’de bu defa “Club to Club” kapsamında 18 Eylül akşamı Apparat konseri kaçmaz. 11 Eylül’de Küçükçiftlik Park’ta, Skrillex yine yılın en büyük partisini verecek gibi duruyor. Evde açıp dinlemediğiniz bir müzik olsa da Skrillex’in sahne şovu dans etmeyi seven herkese hitap edecek cinsten.

Yine dopdolu bir sonbahar programı sunan Salon IKSV ise 19 Eylül’de The Soft Moon ve 12 Eylül’de Angel Olsen konserleriyle açılıyor.

Indigo da sonbaharın ilk esintileriyle eğlenceyi kapalı kapılar arkasına taşıyor. 12 Eylül’de Ben Klock eve ve kapalı mekanlara dönüşün ilk gecelerinden birini yaşatacak bize.

19 Eylül’de Life Park’ta Superga’nın sunduğu People of Istanbul Festivali gerçekleşecek. Festivalin iddialı isimleri Mark Ronson ve Roisin Murphy.

Daedelus foto     My Brightest Diamond foto

Eylül ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın