Ağustos ayının istanbul konserleri

Sevgili Okuyucular,

Müzik blogger’ı cizenbayan Ağustos ayındaki canlı performanslardan seçtikleriniz sadece siz Canım İstanbul üyeleriyle paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz. İyi eğlenceler!

İstanbul’daki Ağustos konserleri

Koca yazın 2 ayı gitti. Artık elimizde kıymetlimiz, yazın son demi Ağustos var. Bayramda kurtlarını Çeşme’de Electronica Festival’le döken tatilciler, 1-2 Ağustos’ta Bodrum Yalıkavak Xuma Beach’te gerçekleşecek, bu yıl 10.’sunu kutlayan Chill-Out Festival‘ı ya da Çeşme’de bu sene ilk kez gerçekleşecek Sense Festival‘ı bekleyedursun; Güney kasabalarından heveslerini alan İstanbul ahalisi yavaş yavaş şehre dönüyor. Buna paralel müzik ve eğlence hayatı da yine İstanbul’a kayıyor. Bu Ağustos’ta da bolca dans bizi bekler Canım İstanbul severler!

1-2 Ağustos’ta Suma Beach’te Diynamic Festival‘de Solomun ve Kolektiv Turmstrasse DJ’lerini dinleyeceğiz. 8 Ağustos’ta Kloster’in terasında Sirus Hood plak şirketinin label night’ı olacak.

Bu yaz şehirden kaçamayanlara ilaç gibi gelmiş Babylon Kilyos ve Suma‘da aynı gün bizi kararsız bırakacak iki etkinlik var. 22 Ağustos günü tercihinizi Babylon Kilyos’ta GusGus dinlemek ya da Suma Beach’te Minipax Festival‘de çılgınca dans etmek arasında yapabilirsiniz. Her iki opsiyonda da plaj imkânı baki. Geçen sene ilk kez gerçekleştirilen ve bol dans müzik vaad eden Minipax Festival’in bu seneki konukları arasında Damian Lazarus, Ellen Allien gibi isimlerin yanı sıra Türk elektronik müzik sahnesinin de önemli isimleri var.

Yaz biterken hala festivale doymayan bünyelere 29 Ağustos’ta Lifepark’ta gerçekleşecek Bir Günlük Festival sürprizi var (programsa henüz belli değil).

Ellen Allien foto

     Damian Lazarus foto

Ağustos ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın