Chikirina: Şehirli Kadın İçin Yepyeni Bir Mayo&Bikini Koleksiyonu

Girls wearing Chikirina swimwear

Annemizin, babamızın, büyükannemizin gözünde her daim küçük birer kız olsak da, büyüyoruz, değişiyoruz, gelişiyoruz ve biz de üretiyoruz, değer katıyoruz, başarıyoruz. Küçük kızlardan güçlü kadınlara dönüşüyoruz.

İki güçlü kadının vizyonundan doğan Chikirina markası da İstanbul’un modern, şehirli, güçlü kadınları için yaratılmış aktif bir marka. Uzun bir süredir fonksiyonel, renkli, kullanışlı, kaliteli taytlarına, üstlerine, spor sütyenlerine bayılıyorduk.

Haliyle bu yaz mayo ve bikini koleksiyonu çıkardıklarını duyduğumuzda bizi bir heyecan sardı. Ve gördük ki harika bir koleksiyon çıkarmışlar: mavi ve siyahın ağırlıklı olduğu koleksiyonda hem iki tarafı da giyilebilen reversible parçalar, hem birbiriyle eşleşebilen parçalar, hem seksi mayolar, hem de plajdayken de aktif olmak isteyenler için swimbra dedikleri spor sutyeniyle bikini üstü arası rahat, estetik ve destekli bir parçaları da var.

Chikirina foto1   Chikirina foto2

Chikirina’yla daha önce tanışmamış olanlar için şu an en doğru zaman çünkü Canım İstanbul takipçilerine özel bir kampanyaları var. Mayo ve bikini koleksiyonundan bir parça alana CANIMCHIKIRINA koduyla bir adet cropped legging hediye. O zaman hiç durmayın, hemen tıklayın.

Bir Cevap Yazın