Haziran ayının istanbul konserleri

Sevgili Okuyucular,

Müzik blogger’ı cizenbayan‘ı Haziran ayındaki canlı performanslardan seçtiklerini sadece siz Canım Istanbul üyeleriyle paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz. İyi eğlenceler!
Cizenbayan dans ediyor

Merhaba canım “Canım İstanbul okurları”  🙂

(Mayıs ayı biterken festival sezonuna hızlı bir giriş yaptık. Cumartesi günü Soundgarden ve Chill Out arasında bölünen kalabalık, pazar günü 10. yılını kutladığı için iki gün devam eden Chill Out’ta buluştu. Güzel bir gün,  Ekşifest ve Harvest Festival’in ardından Mayıs’ın bitimiyle resmen yazın gelişini kutlayabiliriz.)

Her sene olduğu gibi yaz gelince İstanbul eğlence sektörü bu sene de 3 aylığına Güney’e göç edecek, hafta sonları gittiğimiz mekânların Bodrum ve Çeşme’deki ‘beach’lerinde alacağız soluğu. Ama İstanbul’da kalanlar için de müthiş seçenekler yok değil. Babylon‘un Soundgarden’la açılışını yaptığı Kilyos’taki plajı ve tabii ki bu sene de yine muhteşem partilere ev sahipliği yapacak olan Suma Beach İstanbul’da kalanlara ilaç gibi gelecek. Henüz çok fazla netleşen tarih olmamakla beraber bu iki mekânın etkinlik takvimlerini takibe almanızı öneririz. Kumsalda güneşi doğuracağımız partiler yakındır.

Şehirde de hiçbir şey olmuyor değil, korkutmayalım sizi: 8 Haziran’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda İzlandalı deneysel elektronik müzik grubu múm‘u dinleyeceğiz.

13-14 Haziran’da ise Chill Out’ta aşık olduğumuz Life Park’la buluşacağız tekrar. Bu sene 14. kez düzenlenen Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden One Love iki gün sürecek ve bizi James Blake, Tom Odell, Metronomy, Hot Chip, Julian Casablancas, Fink, Everything Everything, Austra ve Little Dragon gibi isimlerle buluşturacak. Festivalde ülkemizi ise The Away Days, Biz, Sapan, Sattas, The Ringo Jets, Ceylan Ertem, 123, Adamlar, Kim Ki o gibi yerli sahnenin en iyi isimleri temsil edecek.

Cizenbayan_logo     mum_foto

Haziran ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın