Cup of Joy: En Favori Kahvecimiz

Girl working at Cup of Joy, great coffee shop in Bebek

İstanbul’u kasıp kavuran kahveci trendinden ve bu trendle birlikte şehirde müsait olan tüm köşelerde açılan, birbirine benzeyen kahvecilerden hepimiz nasibimizi aldık. Onunla da kalmadık artık sıkılmaya, yorulmaya, kahveden soğumaya başladık.

Ve işte tam da o anda Cup of Joy ile tanıştık.

Kendisi bir artisanal kahveci ve micro brewery. Mekanın kahve sever sahipleri ve çalışanları kendi elleriyle seçtikleri, dünyanın farklı köşelerinden gelen kahve çekirdeklerini değişik tekniklerle hazırlıyorlar. Ve tahmin edileceği gibi kahvelerinin tadı da şahane. İçeceklerin yanında atıştırmalık niyetine kek ve kurabiye çeşitleri de var ki bu çeşitleme şekersiz kinoa kurabiyesinden çikolatalı cheesecake’e kadar gidebiliyor.

Kendine has bu kahvecinin iki tane şubesi var: ilki Bebek’te bir pasajın içinde, diğeri de Zorlu’da (burada dışarıda oturacak yer de var). İkisi de evde tek başına çalışmaktan sıkılıp biraz insan içinde olmak isteyen freelancer’lar için ideal. Bebek’te atıştırmalıklar haricinde kahvaltılıklar da var ama Zorlu’da şimdilik sadece atıştırmalıklar mevcut.

Cup of Joy foto2 Cup of Joy foto1

Cevdet Paşa Cad. No. 53, Bebek – (0212) 263 0006

Bir Cevap Yazın