Tommy Hilfiger’dan 5 Parça ile Amerikan Stiline Giriş

Tommy Hilfiger winter illustration

-Sponsorlu haber-

Kış geldi çattı ve bu senenin modasına ayak uydurmak isteyen biz kadınları, bir alışveriş heyecanı sardı. O mağaza senin, bu mağaza benim gezmektense, Amerikan stilinin Türkiye’deki en iyi temsilcilerinden Tommy Hilfiger‘a girip 5 temel parçayla kışa hazırlıklı başlayabilirsiniz. (Yazıyı sonuna kadar okuyun, süprizi kaçırmayın 😲)

Tommy Hilfiger green parka

1. Haki Parka: Gündüz jean-sneaker ile rahat bir hava yaratan, akşamları topuklu ayakkabı ile şıklığınıza birazcık asilik katan, içinizi sıcacık tutan, tüm kış favoriniz olacak bir parça.

Tommy Hilfiger iconic sweater

 

2. İkonik Kazak: Rahat ve eğlenceli, jean ile kombini şahane… Yaratıcılığınızı konuşturun, farklı kombinlerin parçası olsun.

Tommy Hilfiger romantic dress

3. Romantik Elbise: Çiçek desenleriyle kış ortasında içinizi açacak; topukluyla başka, düz botla bambaşka bir hava yaratacak; galeri açılışından doğum günü partisine her türlü programda sizi kurtaracak.

Tommy Hilfiger high waisted flared pants

4. Yüksek belli, geniş paçalı pantolon: 70’li yıllardaki umudu ve özgürlüğü hatırlatan, tekrar moda olsun diye yıllardır beklediğimiz geniş paçalı pantolonlar nihayet burada. İster kısa bir kazakla beliniz açık gezin, ister dar bir boğazlıyla klasik 70’ler stilini yakalayın, karar sizin.

Tommy Hilfifer white hat      Tommy Hilfiger leather gloves

5. Aksesuar: Geniş paçalı pantolonunuzu beyaz şapkayla, romantik elbisenizi klasik deri eldivenlerle tamamlayın, bu kış her daim sıcacık kalın.

Tommy Hilfiger promo shot 1           Tommy Hilfiger promo shot 3

____

Not: Tommy Hilfiger’dan rengârenk bir yağmurluk kazanmak isteyenler, Canım İstanbul ve Tommy Hilfiger’ı postunuzda mention ederek Facebook’tan bu yazıyı arkadaşlarınızla paylaşın. En çok yorum alan postun sahibi Tommy’den harika bir yağmurluk kazanacak!

Tommy Hilfiger colorful raincoat

Bir Cevap Yazın