Auvintage: Harika Vintage Parçalar Burada

Girl wearing vintage items from Auvintage

Batı’da nereye giderseniz gidin, insanların hep benzer şekilde giyindikleri dikkatinizi çekmiştir. Halbuki giyinişimizle özümüzü ortaya koyma ve varlığından bile habersiz olduğumuz yanlarımızı keşfetme şansımız var. Eğer sizce de öyleyse, vintage alışveriş sitesi olan Auvintage’a bir göz atın deriz.

Çok kapsamlı bir seçkiye sahip olan sitede kıyafetten takıya, ayakkabıdan çantaya çeşit çeşit vintage kıyafetler, ikinci el giyim ve ürünler satılıyor. Kurucusu ise oyuncu Ahu Yağtu. Eğer Paramparça’yı izlediyseniz, kimden bahsettiğimizi hemen anlamışsınızdır. İçinden yaratıcılık fışkıran bu sitede ürünleri satılan markaların arasında Alexander McQueen, Givenchy, Fendi, Versace, Chanel, Christian Dior gibi isimler var. Siteyi kullanmak da çok kolay – marka, beden, renk ve hatta döneme göre arama yapabiliyorsunuz.

Evine vintage parçalarla farklı bir hava katmayı sevenler, sitedeki dekorasyon ürünlerinin çeşitliliğini görünce oldukça sevincekler. Eğer gözle görüp elle dokunmak isterseniz, Bebek’teki showroomlarını da ziyaret edebilirsiniz.

Bu arada elinizden çıkarmak istediğiniz vintage parçalar varsa, site üzerinden satma imkanınız olduğunu da unutmayın.

Auvintage, Canım İstanbul takipçilerine %15 indirim sunuyor. Site üzerinden ödemenizi yapmadan önce CANIM-ISTANBUL kodunu girmeniz yeterli. Keyifli alışverişler!

60s red dress from Auvintage    Orange 80s suit from Auvintage

Bebek mah. Küçük Bebek cad. Balcıoğlu apt. No:34 Daire:1, Bebek – (0212) 252 68 36, 0541 252 68 36.
Showroom haftaiçi 10.00-18.30 arası, cumartesi günleri 10.00-16.00 arası açık. Pazar günleri kapalı.

Bir Cevap Yazın