Issız Bir Adaya Düşseniz Sizi Tüm Yaz Götürecek 5 Parça

Tommy Hilfiger Summer 2016 illustration

-Sponsorlu haber-

Yaz geldi bile ve çoğumuz bu sezon yine yeniden gardıroplarımızı yenilemek ya da en azından birkaç güzel parçayla canlandırmak istiyoruz. Biz de Tommy Hilfiger’ın 2016 yaz koleksiyonuna bir göz attık ve sizin için her tür etkinliğe rahatlıkla giyebileceğiniz 5 harika parça seçtik. Yani elinizde bu 5 parçayla ıssız bir adaya düşseniz bile sırtınız yere gelmez! (Yazıyı sonuna kadar okuyun, süprizi kaçırmayın 😲)

Tommy Hilfiger Red Dress Summer 16

1. Kırmızı elbise: Hem feminen hem rahat, tiril tiril bir elbise. Gündüz de giyilir gece de. Siyah sandaletlerle kombinleyip casual bir kıyafet yaratabilirsiniz.

Tommy Hilfiger White Tshirt

2. Beyaz tshirt: Klasik olduğu kadar kullanımı da kolay bir üst. Pantolonlarla, eteklerle, şortlarla beraber giyip, aksesuarlarla şıklaştırabilirsiniz.

Tommy Hilfiger Red Swimsuit

3. Kırmızı Mayo: Bu yaz bikinilerin yerini mayolar aldı. Tommy’nin kırmızı mayosu da klasik ve feminen bir tarz yaratmak isteyenler için ideal.

Tommy Hilfiger Black Sandals

4. Siyah Sandalet: Hem plaja hem plaj partisine, etek veya elbiseyle kombinlediniz mi her tür etkinliğe giyebileceğiniz, “iyi ki almışım” dedirtecek sandaletler.

Tommy Hilfiger Striped Skirt

5. Çizgili Etek: Rahat, hafif ve kombinlemesi kolay. Bizce siyah sandalet ve beyaz atletle harika olur.

Tommy Hilfiger Red Linen Blazer

6. BONUS PARÇA – Erkekler İçin Blazer: Beraber bir yere gittiğimizde sevgilimiz de güzel görünsün isteriz. Her ne kadar erkek arkadaşınızın tüm gardırobunu elden geçirmenizi tavsiye etmesek de (ki bazı erkeklerin buna gerçekten ihtiyacı var), en azından bu blazer’ı ona hediye ederseniz, yaz boyu giyebileceği güzel bir parçası olduğundan emin olabilirsiniz.

___

Tommy Hilfiger ada esintileri


Not: Tüm Canım İstanbul okurları için Tommy Hilfiger’da özel bir indirimimiz var! Tek yapmanız gereken Zorlu ya da Akasya’daki Tommy Hilfiger mağazasına gidip, bu bültenin çıktısını gösterip 20% indiriminizi kullanmak.
(İndirim 23 Haziran’a kadar geçerli – Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez – Indirimden faydalanmak için THC Club Card üyesi olmanız gerekmektedir)

___

Bir Cevap Yazın