Cappadox: Başka Türlü Bir Festival

Cappadox illüstrasyon

Doğanın ve insanın yarattığı muazzam mimarinin göz alıcı karışımından oluşan bir bölgede meditasyon ve yürüyüş yaptığınızı, harika müzikler dinlediğinizi hayal edin. 19-22 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan Cappadox Festivali bu hayalinizi gerçeğe dönüştürecek eşsiz bir deneyim olacak!

Kapadokya’nın geniş vadileri, dağları, eski manastırları ve tuhaf kaya oluşumları, sanat, müzik, açık hava aktiviteleri, spritüel aktiviteler, yeme-içme için bir festival alanına dönüşüyor ve uzun zamandır hayalini kurduğunuz şehir kaçamağını mükemmel bir kombinasyonla size sunuyor.

Programda değişik meditasyonlar (mesela pranayama ve ses meditasyonu), yoga dersleri, doğa yürüyüşleri, yemek tadımları, piknikler ile İlhan Erşahin, Gevende, Adam Hurst, Udi Yervant gibi yerel ve yabancı müzisyenlerin gerçekleştireceği konserler olacak. Fulya Erdemci’nin küratörlüğünü yaptığı ve 12 Haziran’a kadar görülebilecek olan, Kapadokya’nın farklı yerlerinde konumlanacak çağdaş sanat sergisinde ise Ayşe Erkmen, Murat Germen, Maider Lopez ve John Körmeling gibi yerli ve yabancı sanatçıların işleri sergilenecek.

Cappadox Foto    Dhafer Youssef Quartet

Bir an önce otel ve uçak rezervasyonlarını yaptırıp Biletix üzerinden biletlerinizi almayı unutmayın.

Bir Cevap Yazın