Tiyatroya gidelim… ama hangisine gidelim?

istanbul'da en iyi oyunları

Son günlerde sizlerden sıkça, kültürel aktivite yapmak istiyoruz, bize güzel bir şeyler tavsiye eder misiniz konulu mesajlar alıyorduk. Biz de tiyatrolar.com.tr’de bu konudaki uzman arkadaşlarımızla bir iş birliği yaptık ve sizin için şu aralar gösterimde olan oyunlar arasından en iyilerini listelediler. Çok iyi ettiniz diyorsanız, bize haber verin, biz de her ay “Bu Ayın En İyi Oyunları” yazısını yayınlayalım.

 

Pencere

Pencere foto

Oyun Atölyesi’nin geçtiğimiz sezon sahnelenmeye başlayan, Haluk Bilginer ve Esra Bezen Bilgin gibi iki usta ismi bir araya getiren oyunu “Pencere”, biletlerini hızla tüketiyor. Oyun Atölyesi dışında Zorlu Center PSM’de de sahnelenen oyunun turneleri de devam ediyor. 31 Ekim 20:30’da Oyun Atölyesi’nde. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Fuerza Bruta

Fuerza Bruta

Bugüne kadar 5 milyon kişi tarafından seyredilen, teknolojiyle sanatın bir araya geldiği dünyaca ünlü gösteri Fuerza Bruta, ilk kez İstanbul’da! Tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri “akılda kalıcı deneyimler” yaşamaya davet eden gösteri, 16 Kasım’dan itibaren Volkswagen Arena’da sahne alacak. Fuerza Bruta’nın, yalnızca 10 gösteri çin Volkswagen Arena’da olacağını unutmayın ve bu muhteşem şovu kaçırmayın. 18 Kasım 15:00 ve 21:00’da Volkswagen Arena’da. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

İvan İvanoviç Var mıydı, Yok muydu?

İvan İvanoviç Var mıydı, Yok muydu?

Tiyatroadam yeni sezona Nazım Hikmet’in çarpıcı eseri “İvan İvanoviç Var mıydı, Yok muydu?” ile başladı. Emrah Eren rejisi ve Tiyatroadam tarzıyla sahnelenen oyun, “İnsan neden güç ve mevki sahibi olduğunda erdemlerini unutur?” konusunu absürt ve komik bir yorumla işliyor. 26 Ekim 20:30’da Ortaköy Kültür Merkezi’nde. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Ted Bundy

Ted Mundy

Tiyatro Keyfi’nin geçtiğimiz sezon sahnelenmeye başlanan ve Türkiye’de ilk kez tiyatroya uyarlanan oyunu “Ted Bundy”, yoluna yeni başrolü Reha Özcan ile devam ediyor. Dünyaca tanınan seri katil Ted Bundy’nin gerçek hayat hikayesini merak ediyorsanız, Reha Özcan’ın oyunculuğuyla gözlemleme fırsatını kaçırmayın. 3 Kasım 20:30’da Borusan Oto Dolmabahçe Sahne’de. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Üç Kız Kardeş

üç kız kardeş

Dünyanın en büyük tiyatro festivalleri Avignon ve Fringe’in ardından 20. İstanbul Tiyatro Festivali’nde izleyebildiğimiz “Üç Kız Kardeş”, ödüllü Makedon yönetmen Aleksandar Popovski’nin yenilikçi rejisiyle sahneye koyuldu. Sene boyunca Salon İKSV ve çeşitli sahnelerde seyredebilirsiniz. 7 Kasım 20:30’da Salon IKSV’de. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Torun İstiyorum

Torun istiyorum

Moda Sahnesi’nin yeni oyunu “Torun İstiyorum”; farklılıklarla yaşamayı bilmeyen, farklılıklara yaşam alanı bırakmayan totaliter anlayışların bir aile ve onun ilişki içinde olduğu toplumun çeşitli unsurları içerisinde izini sürüyor. Kadrosuyla dikkat çeken oyunun yönetmenliğini Kemal Aydoğan nam-ı diğer KA üstleniyor. 5 Kasım 16:00 ve 20:30’da Moda Sahnesi’nde. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

6 Yorum

Bir Cevap Yazın