Mart Ayının En İyi Oyunları

istanbul'da en iyi oyunları

Son günlerde sizlerden sıkça, kültürel aktivite yapmak istiyoruz, bize güzel bir şeyler tavsiye eder misiniz konulu mesajlar alıyorduk. Biz de tiyatrolar.com.tr’de bu konudaki uzman arkadaşlarımızla bir iş birliği yaptık ve sizin için şu aralar gösterimde olan oyunlar arasından en iyilerini listelediler.

Çok iyi ettiniz diyorsanız, bize haber verin, biz de her ay “Bu Ayın En İyi Oyunları” yazısını yayınlayalım.

Harikulade Bir Çiftin Badireli Ev Yaşamı

harikulade-bir-ciftin-badireli-ev-yasami-foto

Mart ayında geleneksel tiyatro tarzınızı biraz değiştirmek isterseniz, tam da size göre bir oyun sahnede!

Fiziksel Tiyatro ve Komedi Okulu’nun eğitmenlerinin rol aldığı “Harikulade Bir Çiftin Badireli Ev Yaşamı”, ne kendilerine ne de birbirlerine yetebilen bir çiftin gerçeküstü evlilik manzarasını ele alıyor. Söz ve repliklerin yer almadığı, fiziksel tiyatronun en güzel örneklerinden biri olan oyun; meraklıları için 4 Mart Cumartesi akşamı İkincikat’ta görülebilir. Gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Kundura’ya Yolculuk

kunduraya-yolculuk-foto

Türkiye’nin en ünlü ve bir o kadar da gizemli mekanı Beykoz Kundura Film Platosu hakkında çoğu kişinin bilmediği bir şey var: Beykoz Kundura; 2018 yılında büyük bir sanat merkezi haline gelmeyi planlanıyor.

Yeni bir tiyatro sahnesi hazırlanan bu muhteşem lokasyonda, şimdilik tadını çıkarabileceğiniz başka bir yenilik başladı: “Kundura’ya Yolculuk”

Bir pazar günü şömine başında, yemekli masal dinletisine katılmak ister misiniz? Beykoz Kundura ve SEİBA Hikaye Anlatıcılığı Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen yemekli masal dinletisi, sınırlı sayıda misafir kabul ediyor. Lezzetli yemekler tadımlarken, Beykoz Kundura’nın büyülü atmosferinde sevdiklerinizle masal dinliyor olacaksınız. 5 Mart günü saat 18:00’da gerçekleşecek etkinlik biletleriniz ve gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Hafızasını Kaybeden Müzeden Bir Traktöre Mektuplar

hafizasini-kaybeden-muzeden-bir-traktore-mektuplar-foto

Bir ailenin üç kuşak hikâyesinden arta kalan mektupların, kaybolan eşyaların, insanların ve fotoğrafların ardında bıraktığı yas. Geceleri sokaklarda dolaşan bir müze. Sahibini kaybeden bir traktör. Bir dostluk hikâyesi.

ba- Disiplinlerarası Sanat Topluluğu’nun yeni oyunu “Hafızasını Kaybeden Müzeden Bir Traktöre Mektuplar”, Nilay Erdönmez’in tek kişilik performansıyla 7 Mart akşamı garajistanbul’da. Gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Nereye de Gidiyor Lan Bu Gemi?

nereye-de-gidiyor-lan-bu-gemi-foto

Ferhan Şensoy yazdı, yönetti ve rol alıyor! Ortaoyuncular’ın yepyeni oyunu “Nereye de Gidiyor Lan Bu Gemi?”, ülkemizin nereye gittiğine ayna tutan bir oyun. Oyun, Mart ayı boyunca her hafta sonu Ses 1885 – Ortaoyuncular Tiyatrosu’nda sahnelecek. Gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Söz

soz-foto

TAG Production’ın ilk tiyatro çalışması “Söz”, seyircisini zamansız ve mekânsız bir insanın hikâyesine davet ediyor.

Kendi hayatını sorgulayan ve izleyenlere de kendi hayatlarını sorgulatan gizemli adam rolünde Şan Bingöl yer alıyor. Tek kişilik ve tek perdelik oyun, 3 Mart’ta ve Mart ayı boyunca her Cuma Bo Sahne’de seyredilebilecek. Gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Patron

patron-foto

Tiyatro Şen Ay’ın yeni komedisi “Patron”, Şubat sonunda ilk gösterimini gerçekleştirdi!

Çocukluk arkadaşı olan iki mafya üyesini Cemal Hünal ve Onur Şenay canlandırıyor. Oyuna adını veren ve sahnede göremediğimiz patronun dış sesinde ise Tamer Karadağlı ve sürpriz isimler yer alıyor. Yeni oyun arayışında olanlar için, 1 Mart 20:30’da Kats Sahne’de. Gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Giydirici

giydirici-foto

İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun son dönemdeki en beğenilen yapımlarından “Giydirici”, Ocak ayından beri kapalı gişe oynuyor.

II. Dünya Savaşı’nda, ölümüne tiyatro yapan bir grubun hikayesini anlatan oyunda Celal Kadri Kınoğlu ve Hülya Gülşen gibi usta isimler rol alıyor. Biletler tükenmeden acele edin, 7 Mart’ta Cevahir Sahnesi’nde. Gelecek seanslar için buraya tıklayın. Gelecek seanslar için buraya tıklayın.

Bir Cevap Yazın