Suma Beach, küllerinden doğuyor

Suma Beach, küllerinden doğuyor

Suma Beach‘ten önce kimler Cumartesi gecesine, Hacıosman metrosundan, bir avuç yabancı insanla beraber, Kilyos’a giden bir minibüse binip başlıyordu? 2013 yazının başındaki o ilk Suma Beach partilerini hatırlıyor musunuz? Gezi olayları  şehri sarsarken, o çılgın dönemde az da olsa rahatlamamızı sağlayan, gündüz sahilde dinlendiğimiz, akşamları günbatımında harika DJ’leri dinleyip dans ettiğimiz bir vahamız olmuştu. Bu altın yılından sonra Suma Beach’in ikinci yılı yoğun yağışlar nedeniyle hüsranla sona erdi: şiddetli bir fırtına mekana ve tüm ekipmana ciddi hasarlar verdi.

Suma’dakilerin her şeyi yenilemek ve sahili tekrar açmak için kolları sıvadıklarını duyunca ne kadar heyecanlandığımızı söylememize gerek yoktur herhalde. Bu yaz menüdekiler nedir derseniz: Yeni dekorasyon, yağmurlu günler için geniş bir kapalı alan, self-servis bir restoran ve tabii ki harika bir DJ listesi (Richie Hawtin, Jennifer Cardini, Nu, Acid Pauli, Mind Against, Rhadoo, Osun Lade…).

Kısacası, takviminize açılış gecesini işaretlemeyi unutmayın: 5 Haziran. Bu tarihten itibaren birçok parti Cumartesi günleri olacak, ancak sürpriz Cuma günü etkinliklerini de kaçırmamak için Facebook sayfasına arada göz atmanızı tavsiye ederiz. Kilyos’ta görüşmek üzere!

2013 yazının başındaki o ilk Suma Beach partilerini hatırlıyor musunuz?     Suma Beach elektronik DJ

Suma Beach
Gümüşdere Mah. Boğaziçi Kampus Yolu, No:1/A, Kilyos
Kimler çıkıyor ve minibüs seferlerini öğrenmek için Facebook sayfasını takip edin

Bir Cevap Yazın