Space Day Spa: Bağdat Caddesi’nde gizli bir Zen Tapınağı

Girl getting a massage at Space Day spa

İstanbul’da yaşamak ve çalışmak insanın tüm enerjisini emebiliyor bu yüzden biz İstanbulluların rahatlayıp şımartılmaya fazlasıyla ihtiyacı var. Sizleri rahatlamış ve huzur dolu hissettirmek için Bağdat Caddesi’nde yer alan Space Day Spa ile tanıştırmak istiyoruz.

Kapıdan adımınızı atar atmaz; koyu mavi renkteki aydınlatma sizi şehrin karmaşa ve gürültüsünden çok çok uzağa götürüyor. Trafik gürültüsü, araba kornaları.. hepsi yavaşça geri planda kalıp kayboluyor. Aklınızdaki tek düşünce “Acaba hani masajı seçsem?” oluyor. Aslında bu kolay bir seçim olmayacak çünkü tam tamına 21 çeşit masaj var. Thai, Aroma Terapi, Derin Doku veya Bali gibi klasiklerden birini seçebilir ve sonu gelmek bilmeyen listeye göz atabilirsiniz. Bizim favorimiz, vücuttaki her ağrıyan kası tek tek rahatlanan Bali masajı.

Sevdiceğinizi de şımartmak isterseniz; içinde jakuzi de olan çift odasına rezervasyon yapabilirsiniz. Masajınız bittikten sonra; yeşil çay içerek dinlenme odasında biraz uzanarak zen’ininiz keyfini biraz daha sürmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.

Massage room at Space Day spa

Massage room at Space Day spa

Bağdat Caddesi Çubukçu Apt. No: 333 Kat:3 Daire: 5-6 – (0216) 467 07 82
Spa Masajları Fiyat Aralığı: 90 TL to 130 TL
Çalışma Saatleri:

  • Haftaiçi ve Cumartesi: 10:00 to 19:30
  • Pazar : 11:00  to 19:30

Bir Cevap Yazın