Sevdiğinizi Sanda Spa’dan Cocoa Touch Massage ile şımartın

Girl getting a Cocoa Touch Massage at Sanda Spa

-Sponsorlu haber-

İçinde bulunduğumuz hafta ne hediye alsam?  diye kafamızın karıştığı bir hafta. Sevgililer günü çok yakında ve bunca hediye alternatifi arasında kafanızın karışması çok doğal. Hediyem hem sıradan olmamalı hem de sevdiğimi özel ve iyi hissettirmeli diyorsanız, Sanda Spa’nın Cocoa Touch masajını tercih edebilirsiniz.

Bizzat deneyimlediğimiz Cocoa Touch masajı, günlük hayatın karmaşasından uzaklaşmak için birebir. Özel kakao yağı ve ısıtılmış toz kakao keseleri ile uygulanan masaj, Sanda Spa’nın büyüleyici ortamında ekstra keyifli hale geliyor. Kakaodaki antioksidanlar cildi canlandırırken, tüm vücuda uygulanan masaj teknikleri ile bedeni ve zihni gevşetiyor. Sanda Spa’nın sunduğu tüm ayrıcalıklar iyi hissetmeniz için düşünülmüş Cocoa Touch masajı öncesi ballı zencefil çayını içerken, bitiminde lounge alanında ister jakuzide ister konforlu koltuklarda rahatlarken taze meyve ikramlarıyla şımaracaksınız.

Bu özel hediyeyi; Sanda Spa’lardan alabileceğiniz gibi; Sanda Spa’nın internet sitesinden da hızlıca satın alıp sevdiğinize hediye çeki gönderebilirsiniz.

Sanda Spa

Sanda Spa Etiler: Alkent Sitesi Tepecik Yolu No: 22/14 – (0212) 352 2500
Sanda Spa Trio: Trio Konutları No: 85/1 Kozyatağı – (0216) 472 0072
Sanda Spa İstinye: İstinye Park Alışveriş Merkezi – (0212) 367 20 60-61

Bir Cevap Yazın