Shangri La’daki Chi Spa

Chi Spa at Shangri la istanbul

Hepimiz arada bir kendimize biraz zaman ayırıp, bir spa’ya gidip, birkaç saatliğine de olsa dış dünyayı unutup şımartılmak isteriz. Çoğumuz bunu sıklıkla yapmadığı için doğru yeri seçmek ve tam da istediğimiz gibi şımartıldığımızdan emin olmak çok önemli.

Shangri La dünyanın en iyi lüks otellerinden biri. Nitekim Beşiktaş’taki Shangri La’nın Chi Spa’sına gittiğinizde bu otelin neden en iyiler arasında olduğunu net bir şekilde görebiliyorsunuz. İster refleksoloji, ister hot Stone, Thai ya da Bali masajı alın, terapi odalarının muazzam dekoru, meditatif müzikleri ve yaydıkları enerji adeta masajın etkisini birkaç katına çıkarıyor.

Zaten daha masaja girmeden buhar odası, sıcak havuz veya jakuzide vakit geçirirken çoktan rahatlamaya başlamış oluyorsunuz. Masaj bittiğinde henüz dünyaya açılmaya hazır olmayabilirsiniz. Dinlenme odasında taze bitki çayınızı yudumlayıp, sağlıklı atıştırmalıklardan yiyip, kendinize gelmek için biraz zaman ayırın deriz.

Ayrıca Canım İstanbul okurlarına özel kampanyayı da kaçırmayın. Rezervasyonunuzu yapacağınız zaman Canım İstanbul okuru olduğunuzu söyleyin, 90 dakikalık masajınıza 15 dakikalık ayak masajı hediyesi kazanın!

Chi Spa Shangri La foto1    Chi Spa Shangri La foto2

Chi, The Spa at Shangri La, Sinanpaşa Mah, Hayrettin İskelesi Sok, No.1, Beşiktaş – (0212) 310 5213

Bir Cevap Yazın