Ayaküstü Masaj: Bir ayak masajının hayatınıza katacakları

AYAKÜSTÜ MASAJ refleksoloji illustrasyonu

Sevgiyle yapılan işin meyvelerini görmek insana hep büyük bir keyif verir. Moda’daki Ayaküstü Masaj‘da sahiplerinin samimiyetinin ve dürüstlüğünün mekanın her köşesinde hissedildiği bir yer.

Tayland’da adım başı bulunan ve çabucak yapılan ayak masajlarından ilham alan mekan, İstanbul’daki lüks masaj algısını değiştirerek, masajın herkesin ulaşabildiği bir terapi çeşidi olduğu algısını kazandırma niyetiyle kuruldu.  Bu yüzden de mekan sade ama samimi bir şekilde tasarlandı. Müşterilerin yarım saatlik bir masaj için geçerken uğradıkları, terapistlerin de bedene kendini iyileştirmesi için ihtiyacı olan uygulamayı yaptığı bir yer burası.

Seçenekler arasında stone terapiden, İsveç masajına, aroma terapiden cilt bakımına, yoga, pilates ve nefes derslerine kadar birçok şey bulunuyor. Fakat mekanın alameti farikası refleksoloji. Refleksoloji terapisinde ayakta, elde ve yüzde bulunan, bedendeki farklı organlara tekabül eden belirli noktalara baskı uygulanıyor ve bu sayede beyin gereken yerlere “gidin burayı onarın” mesajı veriyor.

Böylece beden gerektiğinde kendi kendini iyileştiriyor. Bu yüzden de refleksoloji masajdan ziyade alternatif tıp olarak görülüyor. Her ne kadar bilim adamları refleksolojinin faydaları konusunda fikir birliğinde olmasalar da refleksolojinin yararlarını anlatıp da bitiremeyenler var. Hiç yoktan tüm bedenin gevşemesini sağlayan, rahatlatıcı bir masaj olduğu net. Eğer deneyip de memnun kalırsanız ve refleksolojiyle ilgili daha derin bilgiler edinmek isterseniz, Ayaküstü Masaj’da refleksoloji dersleri verildiğini de söylemeden geçmeyelim.

AYAKÜSTÜ MASAJ foto

Caferağa Mahallesi, Sarraf Ali Sk, No: 13, Moda, Kadıköy – (0216) 346 5566
Saatler: her gün 10:30 – 21.30  (iş sonrası ya da hafta sonu gideceklerin önceden rezervasyon yaptırması tavsiye edilir).
Yarım saatlik refleksoloji masajının fiyatı 35TL.
Mekanda gerçekleşecek aktivelerden haberdar olmak isteyenler Facebook sayfalarını takip edebilirler.

Bir Cevap Yazın