Şubat ayının İstanbul konserleri

Sevgili Okuyucular,        

Müzik blogger’ı cizenbayan Şubat ayındaki canlı performanslardan seçtiklerini Canım İstanbul üyeleriyle paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz. İyi eğlenceler!

cizenbayan Babylon'da

Yılın en kısa ayı Şubat’ta, İstanbul’da bizi hangi konserler ve etkinlikler bekliyor, hep beraber göz atalım.

Bomontiada’daki mekânların bir bir açılmasıyla şehrin yeni cazibe merkezi haline gelen Babylon Bomonti’de çarşamba konserlerini sevenler 3 Şubat‘ta Ceylan Ertem‘i dinleyebilirler.

Ceylan Ertem

Ceylan Ertem

Babylon Bomonti, 5 Şubat‘ta Red Bull Music Academy Night kapsamında Bristol’lu elektronik müzik prodüktörü Julio Bashmore’u, aynı gün SAE Institute da RBMA başvuru dönemi için bir söyleşi gerçekleştirecek olan efsane house ve garage prodüktörleri Todd Edwards ve Kaan Düzarat‘ı ağırlayacak.

Julio Bashmore

Julio Bashmore

5 Şubat‘ta Indigo, İstanbul dinleyicisin çok sevdiği Adana Twins‘i ağırlayacak. Ön satıştan eliniz boş döndüyseniz kapılar açıldığında yerinizi sağlama almanızda fayda var. Limits Off tarafından düzenlenen gecede dans sabaha kadar devam edecek gibi…

Adana Twins

Adana Twins

6 Şubat gecesi Babylon Bomonti’de efsanevi müzisyen, sevginin ve barışın temsilcisi 71. Bob Marley’in doğum günü kutlaması çerçevesinde bomontiada’dan şehre reggae tınıları yayılacak. Gecede Sattas, Ras Memo, Come Again ve Osman Osman sahne alacak.

Babylon Bomonti’de 10-11 Şubat‘ta 2 gece üst üste Türk dinleyicisinin çok sevdiği Oi Va Voi sahne alacak. Biletler bitebilir, elinizi çabuk tutun!

Oi Va Voi

Oi Va Voi

12 Şubat’ta Indigo Bunkernacht kapsamında Berlin’in efsane gece kulübü Berghain’ın resident DJ’lerinden Detroit’li Ryan Elliot müzikal açıdan Detroit ve Berlin arasında kurduğu köprüyü İstanbullu dans severlerin kullanımına açacak. Dikkat! Sabaha kadar dans alert!

Ryan Elliott

Ryan Elliott

Sekizinci Uluslararası 360 Dereceden Aşk Festivali‘nin geleneksel 13 Şubat partisinin bu yılki teması: “Aşk İstanbul’dur!”. Parti Uniq İstanbul’da bulunan Tamirane’de düzenleniyor. Gecenin açılışını Heja Bozyel yaparken Aslı Köse de nu disco ve deep house sularında yüzen canlı bir performans sergileyecek.

Sonrasında (13 Şubat) yolu dans ve sevgiden geçenler Indigo’da buluşacak, resident advisor’ın 2015’in en iyi canlı performanslar listesinde yer alan Max Cooperın ritimleriyle sabahı bulacak!

Max Cooper

Max Cooper

19 Şubat Cuma gecesi garajistanbul’da bu ay 9.’su düzenlenen, yeni ve başarılı gruplara görünürlük sağlamasıyla ünlü Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne var. Henüz line up belli değil ama yerli alternatif müziği ve keşfetmeyi sevenlerin kaçırmaması tavsiye olunur.

Aynı gece (19 Şubat) ilerleyen saatlerde Fransız DJ Hadrien Federiconi ya da bildiğiniz adıyla Feder ve Joris Delacroix, Nights by You etkinlikleri kapsamında Babylon’da dans dolu bir geceye davet ediyor.

Feder ve Joris Delacroix

Feder / Joris Delacroix

20 Şubat‘ta Roxy’de DJ Mag IST Sessions’da Laura Jones‘un dinamik seti ile dans edeceğiz.

25 Şubat akşamı Babylon Bomonti’de house, avant-pop, ambient ve teknonun sofistike isimleriyle öne çıkan plak şirketi Ghostly gecesi kapsamında Shigeto, Heathered Pearls ve Lord Raja sahne alacak.

Shigeto

Shigeto

2016 Şubat’ı güzel hatırlamak, güzel bir son yapmak ve dansla dolu bir cuma gecesi için 26 Şubat‘ta indigo’da Sam Paganini, Shaded (live) ve Carbone‘nin performans sergileyeceği geceyi kaçırmayın!

Mart’ta görüşürüz!

***
Şubat ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın