Mayis ayının istanbul konserleri

Sevgili Okuyucular,

Müzik blogger’ı cizenbayan‘ı ikinci kez misafir ediyoruz. Mayıs ayındaki canlı performanslardan seçtikleriniz sadece siz Canım Istanbul üyeleriyle paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Cizenbayan festivalda dans ediyor

Mayıs ayı İstanbul adeta baharın kutlandığı bir festival alanına dönüşüyor. Şehre birbirinden eğlenceli festivaller geliyor. Rengarenk giysilerimizi giyip güzel müzikle mutlu olacağımız bir ay bekliyor bizi.

7-8-9-10 Mayıs’ta şehir merkezine yayılan mekanlarda bu sene “Paris” temasıyla Downtown Festival ile sezon açılıyor. Henüz sahne alacak sanatçılar belli değil ama Gigology ekibinin geçtiğimiz senelerde yaptığı işlere göz atarak Downtown Festival Paris için şimdiden heyecanlanabilirsiniz.

10 Mayıs Pazar günü Küçükçiftlik Park’ın çimlerinde The DØ ve Kadebostany dinlemeye ne dersiniz? O zaman ParkFest‘i kaçırmayın. Üstelik yerli alternatif sahnenin yükselen isimlerinden açık sözlü ve muzır aşk kadını Kalben’le henüz tanışmadıysanız bu randevuyu es geçmeyin!

15 Mayıs’ta Beyoğlu Innpark’ta downtempo elektronik tarzın en iyi prodüktörlerinden Bonobo DJ kabinine geçecek.

23 Mayıs Cumartesi günü Soundgarden mi yoksa Chill Out Festival mı diyorsanız karar vermeniz oldukça zor. Soundgarden Kilyos’ta deniz kenarında gerçekleşecek ve bence festivalin ağır topları Wild Beasts ve Goat. 10. yılını kutlayan Chill Out Festival ise geçen sene ilk kez gerçekleştiği Lifepark’ın orman içindeki mükemmel doğasına bu sene iyice yerleşiyor ve Slowdive, Thievery Corporation gibi isimlerle öne çıkıyor. 10. yıl sürprizi olarak bu sene bir değil hem Cumartesi hem Pazar olarak 2 gün sürecek üstelik.

Küçükçiftlik Park’ın çimlerinde bu sefer Mini Müzikhol, Nublu ve Souq bir araya geliyor ve 30 Mayıs’ı Güzel Bir Gün haline getiriyorlar. Gündüz güneşin tadını çıkarmalı aktivitelerin yanı sıra müziklerse Feathered Sun, İlhan Erşahin, Büyük Ev Ablukada, İnsanlar ve Ayyuka’ya emanet.

Mayıs ayına yine bir festivalle veda etmek isterseniz 40. yaşını kutlayan Küçükçiftlik Park’ın alt-j’li Harvest Festival‘ını kaçırmayın. Festivalde ekolojik gıda ürünlerinden, kıyafete, takıdan plaklara, manavdan kahve dükkanlarına kadar alışveriş yapabileceğimiz pazar alanı ve çeşitli workshop alanları da kurulacakmış.

May-concerts_foto     Cizenbayan_logo

Mayis ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın