Piccolo Cafe: Ufak Mekanın Büyük Zaferi

Girl eating burger in new Etiler cafe Piccolo

Birçoğumuz artık sağlıklı yeme trendinden sıkıldık. Evet, sağlıklı beslenmek iyi güzel de, neden normal yemeklerle sağlıklı yemekler arasında dağlar kadar fark olmak zorunda? Bizce kaliteli (tercihen organik) malzemelerle hazırlanan ve çoğu diyete yönelik yiyecekler bulunduran mekanlar bir harika!

Adı Piccolo olan Etiler’de minnacık bir mekan hem samimi bir ortam yaratmış hem de sağlıklı ve nispeten sağlıksız yiyecekleri organik ve doğal ürünlerle hazırlayarak orta yolu bulmuş. Mesela vejetaryensen pancake yiyebilirsin. Hem vejetaryensen hem de karbonhidrat ve şeker yemiyorsan, klasik bir menemen yiyebilirisin. Et yiyorsan, üstelik domuz da seviyorsan, prosciutto di parma eggs benedict tam sana göre. Ki bunlar sadece kahvaltılık seçenekler! Öğle ve akşam yemeği için ev yapımı makarna, pizza, somonlu burger, organik ızgara tavuk, köfte ve panini gibi birçok çeşit var. Bildiğiniz gibi artık menüye kinoa salatası koymayana mekan açtırmıyorlar. Haliyle burada da bir adet kinoa salatası mevcut.

Bu tatlı, minik, samimi mekan ve çiçeklerle çevrelenmiş balkonvari açık oturma alanı burayı hafta sonu brunchları için çok popüler yapıyor. Ona göre erkenden gidin deriz.

Piccolo Cafe foto1    Piccolo Cafe foto2

Cengiz Topel Caddesi No: 17B, Etiler – (0212) 287 3366
Piccolo her gün 8:00 – 22:00 arası açık

Bir Cevap Yazın