JÜS İstanbul ile detoks yaşam tarzını benimseyin

JÜS bottles of cold-pressed juice made of fresh vegetables

Son zamanlarda sıkça karşımıza çıkan soğuk preslenmiş meyve/sebze sularının sadece moda olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Konuya ister meraklı ister mesafeli yaklaşın, JÜS İstanbul sorularınızı cevaplayabilir ve şüphenizi giderebilir.

JÜS’ün kurucusu Aylin Erman sekiz yıl önce Amerika’da yaşarken detoks yaşam tarzının beyni ve bedeni üzerindeki etkisini görüp ünlü beslenme uzmanı Natalia Rose’un yanında çalışmaya başlıyor. Böylece her gün ham, pastörize edilmemiş ve soğuk preslenmiş yeşil meyve/sebze suyu tüketmenin önemini keşfeden beslenme uzmanı Erman, tecrübelerini bir araya getirerek JÜS‘ü hayata geçiriyor.

JÜS’ü farklı kılan ağırlıklı olarak sebzeden oluşan sebze/meyve suları. Sebze suyunu daha çok tüketmek meyve suyunun neden olduğu şişkinliği ve kan şekeri yükselişini engelliyor, sindirime de yardımcı oluyor. Kırmızı lahana, kırmızı biber ve zerdeçal gibi malzemeler kullanan JÜS’ün her sebze/meyve suyu kendine özgü bir işleve sahip. Örneğin zerdeçallı MorningGlory karaciğer için oldukça faydalı.

Bottles of JÜS on Cihangir stairs      Inside JÜS's Cihangir location

Detoks paketinizi JÜS İstanbul’un web sitesinden sipariş edebilir veya Cihangir’deki mağazasını ziyaret edebilirsiniz.
Başkurt Sk. No: 34, Cihangir – (0212) 243 45 45
Saatler: Pazartesi 10:00-19:00, Salı-Cumartesi 10:00-16:00, Pazar kapalı

Bir Cevap Yazın