Azir Miza: Meşe ağacından yapılan güneş gözlükleri

Azir Miza - İçinizdeki ağaç aşığına dokunan güneş gözlükleri

Aynı tasarımdan binlerce adet üretilen gözlüklere yatırım yapmak istemiyorsanız size benzersiz  bir alternatif öneriyoruz; Azir Miza. Hazım Gözlükçü tarafından yaratılan bu beş yıllık markanın alemet-i farikası gözlük çerçevelerinin ahşap olması. Hazım Gözlükçü, soyadından anlayacağınız üzere 1920’lerde Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk gözlükçülerinden olan ve nesiller boyu gözlük işi ile uğraşan bir aileden geliyor.

Azir Miza gözlüklerin çerçeveleri güneş gözlüğü sektöründe neredeyse hiç kullanılmayan meşe ağacı odunundan tamamen elde yapılıyor. Laminasyon tekniği ile meşe ağacından elde edilen plakaları üst üste dizip güzel kokması ve doğal olması için meşe ağacı yağı ile vernikliyor. Mis gibi kokan İtalyan vintage tarzdaki el yapımı ahşap çerçeveleri canlı renklerdeki lenslerle tamamlıyor. Ahşaptan yapılan güneş gözlükleri.. kimin aklına gelirdi?

Azir Miza güneş gözlüğü

Azir Miza
Web sitesiinstagram
Fiyat aralığı 450 – 650 TL arasında yer alan Azir Miza gözlükleri Karaköy’deki Fashion at Eye Butikten veya direkt tasarımcısı Hazım Gözlükçü ile instagram veya web sitesi üzerinden iletişime geçerek satın alabilirsiniz. Ayrıca kişiye özel güneş gözlüğü tasarımı istekleriniz için de yardım isteyebilirsiniz.
Fashion at Eye Butik : Kemankeş Karamustafa Paşa Mh., Fransız Gç 9, Karaköy
Saatler: her gün 11:00–19:00

Bir Cevap Yazın