Ocak ayının İstanbul konserleri

Sevgili Okuyucular,

Müzik blogger’ı cizenbayan Ocak ayındaki canlı performanslardan seçtikleriniz sadece siz Canım İstanbul üyeleriyle paylaşıyor. Adı geçen müzisyenleri SoundCloud hesabımızda da dinleyebilirsiniz. Biletlerinizi aşağıda bulununan link’lerini tıklayarak direk alabilirsiniz. İyi eğlenceler!

İstanbul’daki Ocak konserleri

2016’ya nasıl girersek sene öyle mi geçecek? Geçen seneyi hatırlayın, hayır! Yine planlar programlar yapılacak ve gece en güzel şekilde geçirilmek istenecek. Ya sonra: Çokça alkol ve biraz baş ağrısından sonra tüm gerçekliği ve soğukluğuyla upuzun bir Ocak bekliyor bizi.

“Partiler beni yoramadı, 2 Ocak’ta da partiye hazır ve nazırım!” diyenler Babylon Bomonti’de Kabus Kerim ev sahipliğinde Barış Manço’nun doğum günü kutlamalarına katılabilirler.

Kabus Kerim

Kabus Kerim

Bant Mag.’ın bağımsız müzik sahnesinden isimleri biraraya getirdiği festivali Demonation, bu sene 6. kez düzenliyor. Seneye yeni gruplar keşfedek başlamak isteyenlere duyurulur. Konserler 8-9-10 Ocak tarihlerinde Arkaoda, Babylon ve Kargart’ta.

Bantmag Demonation Festivali

Demonation Festivali

8 Ocak Cuma gecesi Roxy, Stavroz‘u DJ kabininde ağırlayacak. Aynı gece Minilogue takma adıyla beğeni toplayan Sebastian Mullaert Ulf Eriksson ile birlikte İndigo’nun konuğu olup canlı bir performans sergileyecek.

Stavroz

Stavroz

9 Ocak’ta Sofar performanslarıyla dikkatleri üzerine çeken Nilipek ve rakı sofralarımıza eşlik eden Can Kazaz Salon IKSV’de birlikte sahne alacaklar.

Nilipek ve Can Kazaz

Nilipek

Ayın ortalarında, artık tarih atarken yanlışlıkla 2015 yazmayı bırakıp 2016’ya alıştığımız günlerde Viyanalı prodüktör Peter Kruder Babylon Bomonti’nin Midnight Sessions konseptinin konuğu olacak ve mekanı dev bir gece kulübüne dönüştürecek.

Peter Kruder

Peter Kruder © Lukas Gansterer

28 Ocak gecesi karanlık ve büyülü melodileriyle Oscar and the Wolf Babylon’da, 29 Ocak’ta Paris ve Berlin arasında mekik dokuyan ikili Fetisch ve ME’nin projesi Terranova Indigo’da dans severleri buluşturacak.

Oscar & the Wolf

Oscar & the Wolf © Phil Jones

30 Ocak gecesi dans severler önce Salon’da Com Truise ardından Babylon Bomonti’de Wankelmut dinleyebilecekler.

Com Truise

Com Truise

Herkese mutlu yıllar!

*****
Ocak ayı müzik listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Bilet almak için:

Bir Cevap Yazın