İlham Veren Film Günleri

canım istanbul: İlham Veren Film Günleri’nde harika filmler olacak

Hepimizin hayatında biraz ilhama ihtiyaç vardır. Maksat, onu nereden bulacağını bilmek. Neyse İlham Veren Film Günleri başlamak üzere!

İlki Seyahat temasıyla 23-24 Nisan’da gerçekleşecek; Avustralyalı, Alman, Arjantinli, Kolombiyalı, Rus ve Amerikalı yönetmenlerin çektiği 18 kısa film gösterilecek. Filmler, varoluşa felsefi bakıştan, uzun bir bisiklet yolculuğu için işinden istifa eden bir adama ve penguenleri görmek için Antarktika’ya giden bir aileye kadar değişik konuları kapsayacak. Eğer hala sırt çantanızı alıp hayalinizdeki yolculuğa çıkmadıysanız, bu etkinlikten sonra harekete geçmeniz an meselesi!

İkinci etkinliğin teması Spor olacak ve 14-15 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek. Cesareti, sağlam karakterleri, inancın gücünü ve hiçbir şeyin imkansız olmadığını ortaya koyan, dünyanın farklı yerlerinden yönetmenlerin çektiği 10 kısa film gösterilecek.

Eğer birazcık “yapabilirim” tavrına ihtiyaç duyuyorsanız, yapmış olanlardan ilham alın deriz.

canım istanbul: İlham almaya hazır mısınız?

İki etkinliğinde saat 15.00 ve 16.30’da başlayan iki seansı olacak ve etkinlikler Yeniçarşı Caddesi No.24 Galatasaray’daki Türvak Sinema Müzesi’nde gerçekleşecek. Nisan ayındaki etkinliğin biletlerini buradan, Mayıs ayındaki etkinliğin biletlerini de buradan alabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın