ArtZula sanatçılarının orijinal tişört tasarımları

Kız ArtZula tişört giyiniyor

ArtZula‘yı hala duymadınız mı? İnternetin yeni sanat ve sanat ürünleri platformu ArtZula’da görsel sanatlar ile uğraşan yüzlerce sanatçının binlerce tasarımı bulunuyor. Sürekli olarak yepyeni tasarımların yüklendiği ve sanatçı sayısı her gün artan bu internet sitesine girip beğendiğiniz tasarımı tişört, kanvas tablo, artprint, çerçeveli tablo veya duvar saati olarak satın alabiliyorsunuz.

Sanatın ille de pahalı olması gerekmediğini bir kez daha bize hatırlatan ArtZula’da, amatör ve profesyonel yüzlerce yerli tasarımcının birbirinden güzel çalışmaları bulunuyor. Bu tasarımları görmek ve baskılı ürünlerden satın almak için tek yapmanız gereken ArtZula‘yı tıklamak. Ayrıca çekilişler ve yepyeni tasarımlar için ArtZula’nın Facebook ve Instagram sayfalarını da takip etmeyi unutmayın.

Hediye demişken… Sizler için birkaç tane Canım İstanbul tişörtü hazırladık (buradan bakabilirsiniz) ve 20 adet tişörtü sizlere hediye etmek istiyoruz. Yarışmaya iki şekilde katılabilirsiniz: bu haberi buraya tıklayarak Facebook hesabınızda paylaşabilir, ya da Instagram hesabımıza gidip oradaki adımları izleyebilirsiniz. Herkese iyi şanslar!

ArtZula_foto1     ArtZula_foto2

Bir Cevap Yazın