Köpeğinizi Wuufbox ile şımartın

Spoil your dog with Wuufbox

Cruella gerçek hayatta olsaydı kendisini Wuufbox’tan uzak tutmanızı önerirdik. Bu hayvan dostu kafe ve mağaza, köpeğinizle birlikte sosyalleşebileceğiniz oldukça rahat bir ortama sahip. Gelgelelim Wuufbox sadece bir kafe değil, aynı zamanda köpeğinize veya kedinize özel ürünler gönderen aylık bir kutu servisi.

Wuufbox kutularının içeriği dostunuzun cinsine, kilosuna ve yaşına göre belirleniyor. Yapmanız gereken Wuufbox’ın internet sitesi üzerinden dostunuzun boyutunu belirtmek, üç boy kutudan birini (tiny, standart, extreme) ve üyelik sürenizi (bir, üç, altı veya on iki aylık) seçmek. Dostunuzun alerjisi veya özel bir ihtiyacı varsa sipariş notuna ekleyebilir, sevdiklerinize hediye bir Wuufbox gönderebilirsiniz. Üstelik ayriyeten kargo ücreti ödemiyorsunuz.

Wuufbox’ın Arnavutköy’deki kafe ve mağazasında ise her pet shop’ta bulamayacağınız oyuncaklar, bakım ürünleri, kurabiyeler ve giysiler satılıyor. Hem dostunuz hem de kendiniz için alabileceğiniz Wuufbox tasarımı sweatshirt ve kazaklar da mevcut. Ayrıca kahveler Petra’dan, çaylar Melez Tea’den. Daha ne olsun…

Wuufbox almak için tıklayın.

Wuufbox-foto1     Wuufbox-foto2

Wuufbox Cafe & Shop
Arnavutköy Mah. Bebek Arnavutköy Cad. No: 21 Beşiktaş – (0212) 265 96 09
Saatler: Salı-Cumartesi 09:00-19:00, Pazar 10:30-19:30

Bir Cevap Yazın