Melez Tea: yepyeni bir çay tecrübesi

Girl travelling the world with her Melez tea

Türkiye’de yaşayan ya da burada yeterince zaman geçirmiş herkes çay içme ritüelinin Türk kültürünün ayrılmaz bir parçası olduğunu çok iyi bilir. Fakat çoğumuz Liliana Lopez gibi biriyle tanışana dek çay dünyasının ne kadar uçsuz bucaksız olduğunu anlamayız. Liliana, İstanbul’a yerleştikten sonra Melez Tea adlı bir lifestyle çay markası yarattı.

Özel koleksiyonunda 10 farklı karışım bulunuyor ve bunların 5’inin internet üzerinden satışı yapılıyor. (Diğer 5’i de yakında satışa girecek). Liliana’nın çaylarının güzelliği hem kullandığı yüksek kalite ürünlerden hem de konu hakkındaki uzmanlığından kaynaklanıyor. (Liliana 2 yıldır Londra, New York ve Barselona’da işi ustalarından öğreniyor.) Melez Tea’in sitesinde her çayın tadının nasıl olduğunu, ne zaman içileceğini, neyle yapıldığını ve nasıl hazırlanacağını öğrenebilirsiniz.

Çaylarınızı içerken Liliana’nın her çeşit çay için hazırladığı Spotify şarkı listelerini de dinleyebilirsiniz. Biraz macera isteyenler ise, Melez’e üye olup her ay Liliana’nın hazırladığı özel karışımları deneyebilirler.

Not: Facebook sayfamızı like edin, bugünkü post’umuza bir yorum bırakın ve özel bir Melez Çay Seti kazanma şansı yakalayın!

Melez Tea foto1     Melez Tea foto2

Tüm Melez ürünleri internet sitesinde satılmakta ve yakında da Taze Direkt sitesinde satışa sunulacak.

Etiket

Bir Cevap Yazın