‘Clubber’lara müjde!

Kız Kloster'da dans ediyor

Bir elektronik müziği aşığı olarak ne zaman yurtdışında bir gece kulübüne gitsek, içimiz bir buruk dönmüşüzdür İstanbul’a. Sebebi, gece hayatı ile övünen şehrimizin, söz konusu elektronik müzik olduğu zaman Avrupa’nın en kötü elektronik müzik gece kulüplerinin dahi yakınından geçmiyor olmasıydı. Ta ki bomba gibi iki kulüp, Kloster ve Raw kapılarını açana kadar…

Karaköy’ün uzun zamandır böyle bir eksiği vardı. Muhteşem bir konumda, sabaha kadar insanları eğlendirebilecek bir mekân. İçeriye girdiğiniz ilk an, Raw sizi geçmişe, Ortaköy’ün incisi Crystal’e götürüyor. Bu da yüzlerin baştan gülmesine sebep oluyor. Eğer techno müziğini seviyorsanız dünyanın dört bir yanından getirdikleri başarılı DJ’lerle burayı kaçırmamanız gerek.

Eğer daha önce Taksim Ghetto’ya gittiyseniz, içerisinin ne kadar görkemli bir yer olduğunu bilirsiniz. Yaklaşık 2 aydır buranın yeni sahibi Kloster. İstanbul’un en iyi elektronik müzik kulübü olarak yola çıksalar da, çoğu giden kişi ses sistemlerinin kötü olmasından şikâyetçi oldu. Fakat Berlin, Amsterdam ve Barselona sahnelerinden koparıp getirdikleri etkileyici isimlerle şimdilik gönlümüzü almayı başardılar.

İstanbul külüp Rawİstanbul Kloster külüp

Kloster
Hüseyin Ağa Mahallesi,
Kamer Hatun Caddesi 10, Beyoğlu

Raw
Necati Bey Cad. No:66, Karaköy

Bir Cevap Yazın