İstanbul’un En Romantik Restoranları

Istanbul’s Top Romantic Restaurants

Şöyle güzel romantik bir gece geçirmek istiyorsunuz ama nereye gideceğinizi bilmiyor musunuz?

İster ilk buluşma için olsun, ister bir yıldönümü kutlaması için, ister uzun süredir birlikte olduğunuz sevgilinizle sebepsiz yere baş başa romantik bir akşam geçirmek için… bu listedeki mekanlar ne yapar ederler sizi dilediğiniz romantik havaya sokarlar.

 

Frankie

Frankie Teşvikiye

Müzik, yemek, manzara, kokteyl, romantizm – hepsi bir arada olsun diyorsanız, Teşvikiye’nin göbeğinde, kolaylıkla ulaşılabilen Frankie sizin için ideal. Önce lounge bölümünde Frankie’ye özel bir kokteyl için, sonra muazzam sunumları ve lezzetleriyle sizi sizden alacak yemeğinizi yiyin, sonra da canlı müziğin keyfini sürün.

 

Sunset

Sunset foto

Havalı bir yer olsun ama bir de kaliteli olsun diyorsanız, Sunset hem muazzam manzarası hem de Japon, Türk, Akdeniz mutfağından ortaya karışık menüsüyle sizi kendine hayran bırakacak bir mekan. Tavsiyemiz erken bir saatte, gün batımını yakalayacak şekilde gidip yemeğe başlamadan önce manzaraya nazır kokteyl keyfi sürmeniz.

 

Mikla

Mikla foto

Gurme bir çiftseniz, Mikla’nın geleneksel yemekleri modernleştirip sunduğu Yeni Anadolu Mutfağı’nı duymuş olabilirsiniz. Harika bir gurme deneyimine bir de nefes kesici İstanbul manzarasını eklediniz mi, buyurun size unutulmaz bir gece.

 

Nicole

Nicole foto

İyi yemeğe ve birbirinize olan aşkınızı kutlamak için harika bir manzara ve modern bir mutfağı bir araya getiren Nicole’e gidin. Pencere kenarı bir masa seçin ki gece boyunca manzaranın keyfini sürebilin.

**********

Sunset: Kuruçeşme, Yol Sk. No:2, Ulus; 0212 287 0357
Mikla: Meşrutiyet Cd. No:15, Beyoğlu; 0212 293 5656
Frankie: The Sofa Hotel, Teşvikiye Cad. 41/A, Teşvikiye; 0212 230 6666
Nicole: Tomtom Mah. Tomtom Kaptan Sk. No:18, Beyoğlu; 0212 292 4467

Bir Cevap Yazın