Maden: mücevheri anlamak

Maden - Mücevheri Anlamak

Kendine yeni bir meşgale arayanlar ya da gizli kalmış tutkularını profesyonel ellerde yeniden gün yüzüne çıkarmak isteyenleri Galata’daki keşfimiz mücevher atölyesine davet ediyoruz.

Maden Çağdaş Mücevher Atölyesi, iki arkadaş ve aynı zamanda meslektaşın mücevher tutkularını paylaşma istekleriyle açtıkları bir eğitim alanı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Akademisi ve Floransa’da mücevher okuduktan sonra İstanbul’a dönen Selen Özus ve Endüstri Ürünleri Tasarımı ile mücevher tasarımını birleştiren Burcu Büyükünal’ın Galata’da konuşlanan atölyelerinde, mücevher tasarımı üzerine öğrenmek ya da kendinizi geliştirmek istediğiniz malzeme hakkında kurslar bulmanız mümkün. Selen ve Burcu’nun en önemli amaçları öğrencilerinin hayallerindeki takıyı yaratmalarında yol gösterici olmak ve her türlü malzemenin teknik gerekliliklerini onlara aktararak kendi yollarını bulmalarını sağlamak.

Yaptıkları işlerle de sık sık kişisel ve karma sergilere katılan bu iki sanatçı, Maden’e sık sık uğrayan yabancı eğitmenlerin workshop’larından haberdar olmak için atölyenin Facebook sayfasını da takibe almanızı öneriyor.

Maden_foto1     Maden_foto2

Maden
Tatar Beyi Sk. Müeyyetzade Mh. Büge apt. No: 2/2 Galata/Kuledibi – (0212) 245 41 34

Bir Cevap Yazın