Wunder: Mükemmel Spor Ayakkabısını Arayanlara Duyurulur

Girl trying on sneakers at Wunder in Moda

İstanbul’da bir trend yükseldi mi tam yükseliyor. Bir anda şehrin her köşesinde benzer cafeler, restoranlar ve dükkanlar açılmaya başlıyor. Bu da otantik ve orijinal olanı bulmayı, adeta samanlıkta iğne aramaya çeviriyor.

Aynı şey İstanbul’daki concept store’lar için de geçerli. Siz yorulmayın, biz sizin için Moda’da harika bir mekan keşfettik: Wunder, modern ve minimalist bir sokak stiline sahip, asıl konusu spor ayakkabısı olan, dünyanın birçok yerinden özenle seçilmiş parçaları bir araya getiren bir concept store.

Burada Nike, Vans, Asics, Puma, Adidas gibi markaların her yerde bulunamayacak modellerini, California’nın el yapımı Raen marka güneş gözlüklerini, Avustralya’nın Deus Ex Machina marka kasketlerini, NBA’nın resmi çorap markası olan Stance’nin ürünlerini, Simple Watch Co.’nun sade saatlerini, Etty & Jacques’in elegan ve sade parçalarını, Herschel’in çantalarını, Wunder’in kendi ürünlerini ve daha birçok aksesuar, kıyafet, biraz da vintage parça bulacaksınız.

Soru: Spor ayakkabısıyla borsanın ortak özelliği nedir? Cevabı burada.

Wunder foto1   Wunder foto2

Moda Bostanı Sokak 26C, Moda, Kadıköy – (0216) 337 0877
Wunder’a uğrayan grafiti sanatçılarından, canlı DJ performanslarından ve tüm etkinlik ve haberlerinden bilgi sahini olmak istiyorsanız, Facebook sayfalarını takip edin deriz.

1 Yorum

Bir Cevap Yazın