Şehrin İçinde Aktif Olmanın 4 Yolu

Şehrin İçinde Aktif Olmanın 4 Yolu

Aktif olmak demek illa şehirden çok uzaklarda bir dağa ya da Ege’de sörf yapmaya gitmek demek değil. Aslında İstanbul’da da aktif bir şeyler yapmak isteyenler için bol bol seçenek var:

 

1. Suadiye Windsurf Club’da rüzgar sörfü öğrenin

Suadiye Windsurf Club

Rüzgar sörfü konusunda çok iyiyseniz de daha önce hiç denemediyseniz de Suadiye Windsurf Club’da ihtiyacınız olanı bulacaksınız. Dilerseniz Bostancı ve Caddebostan arasında özel dersler alıp sporu iyice öğrenin, ilenlerdenseniz sadece sörf tahtasını kiralayıp keyfinizi sürün.

2. Kadıköy’de Bouldering

Kadıköy’de Bouldering

Dağa gidemiyorsanız bırakın o size gelsin. Boulderistanbul’daki yapay tırmanış duvarıyla güvenli bir ortamda kaya tırmanışını deneyebilirsiniz. Yeni başlayanlar için özel dersler veriliyor, tırmanmayı bilenler ise canları çektiğinde gelip tırmanıyor.

3. Haliç’te kürek çekin

Haliç’te kürek çekin

Güne muazzam bir Haliç manzarasıyla başladığınızı hayal edin… Bir grup arkadaşınızı ikna edin, bir kürek takımı kurun ve Forza Rowing Club’a gidip ihtiyacınız olan eğitim ve malzemeleri edinin.

4. Belgrad Ormanı’nda bisiklet

Belgrad Ormanı’nda bisiklet

Şehrin en güzel yerlerinden biri şüphesiz Belgrad Ormanı. Giderken bisikletinizi yanınızda götürün, bisikletlilere ayrılmış yolda bisiklete binip hem egzersiz yapın hem de doğayla iç içe bir gün geçirmiş olun.

******

Suadiye Windsurf Club: Suadiye Sapağı between Çamlı Sk. And Kitaçı Sk., Suadiye. – 0539 973 2533

Boulderistanbul: Nüzhetefendi Sokak No:54, Kadıköy. – 0535 203 58 93

Forza Rowing Club: Camii Kebir Mah. Tersane Yolu No:1, Kasımpaşa. – 0534 586 6931

Bir Cevap Yazın