KapGel: Kişisel Asistan Uygulaması

KapGel delivery boy represented as super hero on a scooter

Siz değerli vaktinizi hayatın manasını çözmek ya da en sevdiğiniz diziyi art arda izlemek için harcarken birinin ayak işlerinizi halletmesini istemez miydiniz? Biz kesinlikle isterdik. Ama maalesef herkesin bir uşak ya da uşağın modern versiyonu olan kişisel asistan tutması pek de mümkün değil. Neyse ki artık KapGel diye bir uygulama var.

KapGel istediğiniz herhangi bir ürünü bir saat içinde kapınıza getiren bir uygulama. Tek yapmanız gereken uygulama üzerinden siparişinizi vermek ve 4,99TL’lik servis ücretini ödemek. Bu uygulama kişisel asistan uygulaması olarak tanıtılıyor, bazı kullanıcılar ise sadece bir çeşit kurye uygulaması olduğunu düşünüyor. Bizce ikisinin arasında bir şey. KapGel’den yararlanmanın en basit yolu var olan kategorilerin içinden istediğiniz mağazadan bir ürün seçmek, siparişinizi vermek, sonra işinize gücünüze devam ederken bir saat içinde siparişinizin kapınıza gelmesini beklemek.

Ama KapGel siparişinizi kapınıza ulaştırmaktan çok daha fazlasını yapıyor. Biz deneyip onayladık. Örneğin canlı destek bölümü adeta bir kişisel asistan gibi işliyor. Birine hediye almanız gerekiyorsa, canlı desteğe fikir danışabilirsiniz. Aradığınız ürünü hangi mağazada bulacağınızı bilmiyorsanız, bu konuda bile yardımcı oluyorlar. En önemlisi tamamını çabucak ve özenli bir şekilde yapıyorlar. Biz KapGel’i eve sipariş göndermeyen restoranlardan yemek ısmarlamak için, bir Salı günü akşam 9’da illaki 2016 Moleskin ajandasına o an sahip olmamız gerektiğine karar verdiğimizde, dışarısı çok soğukken Migros alışverişini yapmak için dışarı çıkmak istemediğimizde ve gideceğimiz partiye gecikirken hediye almak için kullandık.

Aceleniz olduğunda ya da tembelliğiniz tuttuğunda kimden yardım isteyeceğinizi biliyorsunuz artık.

Screenshot of KapGel live chat screen Screenshot of KapGel menu screen

KapGel web sayfası
Uygulamayı indirmek için: AndroidiPhone

Bir Cevap Yazın