En sevdiğimiz kırtasiye markaları

Girl ripping apart a notebook from Happily Ever After

Kırtasiye alışverişi yapmak için iyi bir nedene ihtiyacımız yok. Biz bunu terapi olarak görüyoruz. İster mahallemizde küçük bir dükkan, ister zincir mağaza olsun, kırtasiye satan her yer harikalar diyarına açılan bir kapı. Yine de gözdelerimiz yok değil. En sevdiğimiz kırtasiye markalarıyla karşınızdayız.

İki Satır Stationart

 ikisatir biajanda

Adı üstünde, İki Satır kırtasiyenin sanatsal ve renkli yönüne şapka çıkaran bir marka. 2016’da organize olmamızı sağlayacak biajanda hep yanımızda. Dört farklı kapak tasarımına sahip bu haftalık cep ajandası önemli bir mesaj veriyor: her gün yeni bir gün, doldurulacak yeni bir beyaz sayfa.

Happily Ever Paper

Happily Ever After stationary

Yenilikçi, Happily Ever Paper’ı en iyi anlatan kelime olabilir. Markanın her defteri ayrı bir fikre ve işleve sahip. Biz yeni koleksiyondan Mission Possible’ı motivasyon kaynağımız olarak belirledik bile. Günlük işlerinizi yazın, tamamladıktan sonra delikli kısmı yırtın ve tebrik mesajınızı alın.

Kağıthane (House of Paper)

Kağıthane foto1    Kağıthane foto2

Kağıt sadece kağıt değildir; mizahtır, hayal gücüdür, tasarımdır. Yerel ve orijinal kırtasiye ürünleri denince de ilk akla gelen Kağıthane’dir. İstanbul’un ruhunu yansıtan işlerine zaafımız var. Favorimiz çay-simit, rakı-beyaz peynir ve Türk kahvesi-baklava gibi ikililerden oluşan yaratıcı defterleri.

Paper Street Co.

 Stationary from Paper Street Co

Dijital dünyaya duygu aktarmak amacıyla kurulan Paper Street Co., özel anları daha da değerli kılıyor. Profesyonel ve amatör illüstratörler tarafından hazırlanan kartpostallarına bayılıyoruz. Siz de markanın websitesi üzerinden dijital tasarım bir kart oluşturabilirsiniz. Paper Street Co. onu pulu ve zarfıyla sevdiğinize gönderecek.

Bir Cevap Yazın