Tohum’un Yeni Kış Koleksiyonları

Girl sitting by tree with Tohum piece on

Aralık ayı geldi çattı. Noel ve yılbaşının gelişi bazılarında şenlik havası uyandırsa da, çoğumuz erken batan güneşin ve hain soğuğun etkisiyle enerji düşüklüğü yaşıyoruz. Ama elbette karanlığa yenik düşmüyor ve keyfimizi yerine getirecek şeyler buluyoruz. Bunlardan biri de Verda Alaton’un el yapımı takı markası Tohum.

Özünde pozitif enerjilerin, sade güzelliğin ve doğaya olan aşkın bulunduğu Tohum markası sezona iki yeni koleksiyonla merhaba diyor. Yeni Terra Koleksiyonu’nda gümüş ya da altın kaplama aksesuarlı el yapımı deri bilezikler var. Dünyanın en uzun ağacı olan sekoyadan, onun koruyucu ve dengeleyici enerjisinden ilham alınarak tasarlanan Terra Sequoia favorimiz.

Bu sezonun diğer yeni koleksiyonu ise harikulade tılsımların bir araya geldiği Home Koleksiyonu. El yapımı bu tılsımlar doğal taşların saflığı ve pozitif enerjisini Anadolu’nun boynuzlarının koruyucu gücü ve el yapımı deri düğümlerin bereketiyle birleştiriyor. Bu arada markanın sahibi ve tasarımcısı Verda Alaton’un gezilerinden ve doğanın kendisinden ilham alan, doğal taşlardan yapılan, farklı şekil ve boyutlarda parçalara sahip diğer Tohum koleksiyonlarına da bir göz atın deriz.

Tamamen kişiliğinizi yansıtacak bir parça arayışındaysanız, Verda’nın kişiye özel tasarım yaptığını da hatırlatmak isteriz.

Tohum foto2 Tohum foto1

Tohum Design ürünleri Beymen Zorlu’da satılmaktadır. Eğer Verda’nın Nişantaşı’ndaki showroom’unu ziyaret etmek isterseniz, kendisine verda@tohumdesign.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın