Sena Runa’nın Rengarenk İşleri

Girl mixes with Sena Runa's paper heart

Bir gün sıkıcı işimizi bırakıp bir maceraya atlamak hepimizin hayalidir. Bu hayaller kahve aşıkları için kahve dükkanı açmak, hayata kadrajının içinden bakanlariçin fotoğrafçı olmak, içindeki tasarım aşkını yansıtmak için takı tasarımcısı olmak olabilir. Sena Runa‘nın gerçeğe dönüşen hayali ise paperquilling sanatı yapmak oldu. Paperquilling tam Türkçesi olmayan ama kağıt kıvırma sanatı diye açıklayabileceğimiz enteresan bir dal.

Sena’da bu pek bilinmeyen sanatı insan kaynaklarında çalışırken ve boş zamanlarını dolduracak yeni bir hobi ararken keşfetmiş. Farklı şekiller ve tasarımlarla denemeler yaparken aslında içinde serbest bırakılmayı bekleyen bir yetenek olduğunu fark etmiş. O da salıvermiş içinde birikmiş olan yeteneği ve fikirleri, kalpten kameradan uçağa kadar çeşitli şekillerde ürünler yaratmaya başlamış. Hatta bu kağıt kıvırma tekniğini çizimleriyle de bir araya getirmeye başlamış.

Sena’nın 40’a yakın ürün çeşidi var ve bunların hepsi çerçevelenerek elinize ulaşıyor. Dolayısıyla masa üstüne yerleştirmek ya da duvara asmak için birebir. Bu da demek oluyor ki evinize biraz renk katmak isterseniz, Sena’nın işlerine bir göz atmak isteyeceksiniz.

Frame of dancer made of paper     Little Prince made of paper by Sena Runa

Sena’nın güzelim işleri Etsy üzerinden ve yine Etsy sayfasına bağlanan kendi websitesinden satılıyor. Sürekli satışta olan ürünler göremeyebilirsiniz. Bunun sebebi de Sena’nın genellikle sipariş üzerine ürün yaratıyor olması. Bu sıralar çok yoğun olduğundan yeni tasarımlar üretmeye vakit bulamasa da halihazırda bulunan onlarca tasarımının üzerinde isim ekleme gibi ufak kişiselleştirmeler yapabiliyor.

Buradan Sena’nın eski işlerine bakabilir, buradan da onunla iletişime geçebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın