DEM Dernek: Çünkü dünyayı empati kurtarabilir

DEM Dernek Aşkını Başka Dilde Anlat etkinlik

İtiraf edelim, 15 milyonluk bir şehirde yaşamamıza rağmen genellikle kendi dünyamızda kayboluyoruz. Farklılıkları anlamaya çok daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde, sizi, sosyal sorumluluk projeleri ve sosyal girişimleri hayata geçiren DEM Dernek ile tanıştırmak istedik.

Empati temelli bir dernek olan DEM, her yıl bir tema belirleyerek farkındalık yaratıyor. 2015-2016 teması İşitme Engelliler ile Empati, Türk İşaret Dili ve kültürüne olan ilgiyi arttırmayı amaçlıyor. Nasıl mı? Aşkını başka dilde anlatarak.

DEM’in Aşkını Başka Dilde Anlat etkinliğinde karşınıza en fazla altı istasyondan oluşan bir kurgu çıkacak. “Hoş geldin” istasyonunda kurgu hakkında bilgi alıyor, “Türk İşaret Dili” istasyonunda herhangi bir kişiye veya şeye duyduğunuz aşkı Türk İşaret Dili’nde anlatmayı öğreniyorsunuz. “Çekim” istasyonunda kamera karşısına geçtikten sonra görüntünüz “Kurgu” istasyonunda montajlanıyor. Bu sırada  “Kafe” istasyonunda bir şeyler içebilir, Türk İşaret Dili ve kültürü hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kurgunun son “Hediye” istasyonunda montajlanmış görüntünüz sizi bekliyor olacak.

DEM Dernek Aşkını Başka Dilde Anlat etkinlik

DEM Dernek Aşkını Başka Dilde Anlat etkinlik

DEM Dernek
DEM’in yaklaşan etkinlik ve eğitimlerini Facebook sayfasından takip edebilirsiniz. DEM Türk İşaret Dili eğitimlerine de başladı.
Mühürdar Cad. Hacı İzzet Sk. Mühürdaroğlu Apt. No: 15A Moda, Kadıköy – (0216) 330 90 99

Bir Cevap Yazın