Şehirde Kaban Zamanı!

Girl wearing different winter coats

Mevsimin hala sonbahar olduğunu iddia etmek fazlaca iyimser bir tavır olur. Artık kışın, kahvenin, battaniyenin, şöminenin ve en önemlisi bizi güvenli kollarıile sarmalayacak sımsıcak kabanların zamanı geldi!

Çok Kadınsı konuların adresi Troppodonna olarak Canım İstanbul için bu sezon kaban/palto alışverişine çıkacaklar adına şehri gezdik ve sezon trendlerine en uygun, en konforlu, en şık alternatiflerden bir seçki hazırladık. Haydi, buyrun beraber bir göz atalım…

Troppodonna bar

Bu sezon parlak bir renk kullanarak alışılmışın dışına çıkmaya ne dersiniz? Harvey Nichols’ta satışta olan Acne Studio koleksiyonundaki bu kaban sadece yumuşacık dokusu ile değil sıcacık somon tonu ile de içinizi ısıtacak.

2015 kış sezonun önemli bir trendi de kareli desenler. Bu kumaş özellikle soğuk günlerin kalın yünlü dokularına çok yakışıyor. Topshop, damarlarındaki İngiliz Kanı’na gönderme yapan tartan kabanları ile sezonda oldukça revaçta.

HARVEY NICHOLS - ACNE     TOPSHOP plaid coat

Leopar deseni hoşunuza gidiyor ama sahte de olsa kürk giymek istemiyorsunuz. O zaman bu “sevimli” dostlarımızın yanında kamufle olmanız için Zara’nın Alpaca yününden tasarladığıkısa kabanı deneyebilirisiz.

Kabanların kütlesel formunu, montun giyim pratikliği ile buluşturan bir model COS markasında var. Kırçıllı mor bu model sade formu ve pratik fermuar detayı ile çok modern.

     COS coat

Eğer minimalist bir tasarımı gardırobunuza kazandırarak uzun yıllar giymek istiyorsanız bu sezon Mango’ya bakmanızda yarar var. Klasik bir kalıba sahip bu palto, gri tonuyla da hem sportif hem de resmi kombinleri kaldırabilecek joker bir parça.

Bazı kabanlar vardır, “giy-çık” kolaylığı ile her zaman elinizin altında olsun istersiniz. Hafif olsun ama ısıtsın, uzun olmasın ama çok kısa da kalmasın, rengi sırıtmasın. Mavi’den edinebileceğiniz bu model tüm kış size kullanım kolaylığı sağlayacak.

Mango coat     Mavi coat

Bu kış gardırobunuza katacağınız, sizi sıcak tutan, konforlu ve tabii ki şık bir kaban ile iç mekanların olduğu kadar İstanbul Caddeleri’nin, Boğaz Sahili’nde yürümenin, vapurun, Karaköy Sokakları’nda kahve içmenin, kısacası dışarıda olmanın keyfini çıkartın.

*****

Acne Studio, Harvey Nichols – 4100 TL
Topshop – 479.90 TL
Zara – 299.95 TL
COS – 790 TL
Mango – 299.99 TL
Mavi – 179 TL

Bir Cevap Yazın