Jerry’s: Sıra Dışı Bir Hot Dog Deneyimi

Nişantaşı’nda hayvan dostu bir hot dog büfesi: Jerry’s

Şehrin dört bir yanının benzer tip burgerci, kahveci ve artizan fırınlar tarafından sarıldığı bugünlerde karşımıza (iyi ki!) Jerry’s çıktı. Amerikan Hastanesi’nin karşısında yer alan hot dog büfesi, orjinal çeşitleriyle öne çıkıyor.

Domates sos, Meksika fasulyesi ve dana bacon’lı hot dog nasıl olur diye merak ederseniz Ranchero Meksikalı’yı deneyin. Daha sıra dışı bir tat arıyorum diyenlere önerimiz; acı soslu, kajulu, biberli ve ananaslı Kolombiya. Focaccia ekmeği üzerinde kekikle servis edilen Wurst ise şimdiden müdavimlerini yaratmış durumda. Yanında da dışı kajuyla kaplı Belçika patatesi iyi gider. Canınız hot dog çekmezse karamelize soğanlı ve patatesli İspanyol omletini veya keçi peynirli ve avokadolu sandviçi tercih edebilirsiniz.

Altını çizmek istediğimiz bir nokta var: Jerry’s hayvan dostu bir mekan. Kahveden elde ettikleri gelirin yüzde 10’u ile sokak hayvanlarına mama alıyorlar. Siz de kedinizi, köpeğinizi alıp Jerry’s Hot Dog’u ziyaret edin, gitmişken duvarda graffitisi bulunan Julia’yı bizim için de sevin.

Jerry's hot dog foto1 Jerry's hot dog foto2

Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sok. No: 23/D – (0212) 225 25 61
Saatler: Pazartesi-Cumartesi 08:30-20:30

Bir Cevap Yazın