Forestanbul: Kemerburgaz Macerası

Girl sliding on rope from tree to tree at Forestanbul

Survivor hayranı olup da hep merak mı ettiniz acaba show’da nasıl bir performans gösterirdiniz diye? Eğer cevabınız ülkenin geri kalanı gibi evet ise, şanslısınız. Şimdi kendinizi test edebileceğiniz bir yer var, Forestanbul Macera Parkı.

Şehrin kaosundan uzak Kemerburgaz’da yer alan bu 65.000 m2′ lik orman, çocuklar ve yetişkinler için macera dolu bir barınak. Macera parkında Tarzan gibi bir ağaçtan diğerine kayacağınız, Indiana Jones gibi ip köprülerden yürüyeceğiniz, Spider Man gibi yüksek merdivenlerden tırmanacağınız bariyer kurlarına ek olarak, Paintball, Okçuluk, Binicilik, Go Kart Bisikletleri ve Dev Salıncak gibi daha bir sürü aktiviteden faydalanabilirsiniz.

Eğer alışveriş merkezine gitmek dışında bir eğlence arayan bir aileyseniz, takımını güçlendirmeye ihtiyacı olan kurumsal bir şirketseniz, rutinini değiştirmek isteyen bir sporcuysanız, romantik bir piknik ile bağını kuvvetlendirmek isteyen bir çiftseniz, veya sırf enerjisini yenilemek için taze hava ve huzura ihtiyacınız varsa, Forestanbul sizi bekliyor.

Woman having fun in the trees at Forestanbul     Archery at Forestanbul

Forestanbul
Kurt Kemeri Mesire Yeri, Mithatpaşa Mh., Davutpaşa Cd., Kemerburgaz, Eyüp 34075 – (0212) 444 5867
Hours: 9:00 – 19:00
If interested in Adventure Park, Paintball and Orienteering, make sure to reserve your space for the activity on their website before you arrive

1 Yorum

Bir Cevap Yazın