Cleopatra’s Bling: Kapalı Çarşı’da bir Avustralyalı

Kız Cleopatra's Bling yüzük takıyor

Cleopatra’s Bling, bundan bir yıl önce İstanbul’a yerleşen Avustralyalı Olivia Cummings’in kurduğu bir mücevher markası. Doğduğu şehir olan Melbourne’ü bırakıp, Paris’e yerleşen Olivia, burada geçirdiği altı yılın ardından yeni maceraların zamanı geldiğini fark eder ve yollara düşer. Birkaç ziyaretin ardından İstanbul’la arasındaki elektriğe daha fazla karşı koymaması gerektiğini anlar ve buraya yerleşir.

El işçiliğine her zaman kabiliyeti olan Olivia kendini Kapalı Çarşı’da bulur. Dünyanın farklı yerlerinden topladığı yarı değerli taşlar ve kristallerle tasarladığı kolye, küpe, yüzük, kol düğmesi ve bilezikleri Kapalı Çarşı’nın ustalarından öğrendiği tekniklerle hayata geçiren bu neşeli Avustralyalı’nın takılarını cleopatrasbling.com adresinden bulabilir, Olivia’nın ilham verici gündemini yakından görmek için onu Instagram‘dan takip edebilirsiniz.

Cleopatra's Bling yüzükleri     Cleopatra's Bling yüzükleri

Cleopatra’s Bling
15 Şubat’a kadar, CANIMBLING promosyon kodunu kullanarak, e-shoptan yapacağınız kişiye özel ürünler dahil tüm alışver işlerinizde %10 indirimden faydalanabilirsiniz.

1 Yorum

Bir Cevap Yazın