Yuka: takı aşıklarının dikkatine!

Kız Yuka ürünleri taktı

Güliz, art direktörlükten takı tasarımcılığına geçerek sadece kendine değil hepimize büyük bir iyilik yapmış. 2009 yılında kurduğu markası Yuka‘da, gümüş, altın, bronz, pirinç ve yarı değerli taşları, geleneksel teknikler ve mum tekniği kullanarak kendi elleriyle yaptığı takı koleksiyonları mevcut. Güliz koleksiyonlarındaki yüzükleri, kolyeleri, bilezikleri ve küpeleri doğadan, iç dünyasından ve yaşadıklarından ilham alarak tasarlıyor.

Mesela Brave koleksiyonundaki kelebeğe benzer şekillerdeki kocaman takılar, geçirdiği araba kazasından sonra hastanede gördüğü halüsinasyonlardan ilham alınarak tasarlanmış. İçinde çok iddialı parçaların olduğu bu koleksiyon elbette herkese göre değil. Fakat Vintage koleksiyonunda hanım hanımcık takılar, Geometry koleksiyonunda bohem ve trendy parçalar, Organics‘de ise renkli ve şık takılar var. Yani takınızla kendinizi ortaya koymak ya da kıyafetinizi tamamlamak istiyorsanız, Yuka’da aradığınızı bulacağınız kesin.

Yuka yüzük     Yuka yüzük

Yuka
Showroom/atölye: Maçka Meydanı Sok. No:18/A, Maçka, Beşiktaş – (0212) 259 10 99.
Parçalar aynı zamanda web sitesinden, Lunapark Shop ve Vakkorama gibi çeşitli mağazalardan da satın alınabilir – Yuka markasını satan tüm mağazaların listesini görmek için buraya tıklayın.

Bir Cevap Yazın