Jabiroo: Kişiye Özel Seyahat Tasarımı

Jabiroo travel design

-Sponsorlu haber-

Bazıları için Paris Eiffel, Hindistan Tac Mahal, Peru Machu Picchu’dan ibaret değildir. Onlar popüler güzelliklerin yanı sıra yerel halkın mabetlerini, saklı köşeleri de kovalarlar. Tahmin ederiz ki bu tip bir gezginseniz seyahat öncesi kapsamlı bir araştırma yapmak istiyorsunuz. Ne var ki bazen zaman izin vermiyor bazen de bilgi yoğunluğu altında eziliyorsunuz.

İşte bu durumda seyahat küratörü Jabiroo devreye giriyor.

Jabiroo bütçeniz, seyahat alışkanlıklarınız ve ilgi alanlarınızı dikkate alarak kişisel bir seyahat tasarımı sunuyor. Diyelim ki gurme ve sanatsever bir Barcelona taraftarısınız. Jabiroo uzmanlarının size özel hazırladığı programda ilginizi çekecek restoran ve sergileri bulabilir, Camp Nou’da maç izlemenin tadını çıkarabilirsiniz.

Sistem şöyle işliyor: Jabiroo’nun web sitesi üzerinden seyahat sürenize göre ödeme yaptıktan sonra detaylı bir anket dolduruyorsunuz. Bütçenizi, ilgi alanlarınızı, ulaşım tercihlerinizi ve daha fazlasını belirtebilirsiniz. 72 saat içinde kişisel seyahat tasarımınız e-postanıza düşecek. Programın ister tamamını ister bir kısmını uygulayın, Jabiroo gerekli rezervasyonları sizin için yapabilir.

Jabiroo foto1

Jabiroo foto2

Bir Cevap Yazın