Radisson Blu Tuzla: bir tatlı kaçamak

Kız kız arkadaşlarıyla Radisson Tuzla Elysia spa'da

İstanbul’u seviyoruz fakat zaman zaman onu özlememiz gerektiği konusunda da herhalde hepimiz hemfikiriz. Sana uzaktan bakmak aşkların en güzeli diyor ve rotamızı Tuzla’ya çeviriyoruz. Tuzla’da bu yılın başlarında açılan Radisson Blu Tuzla’nın içinde yer alan Elysia Spa & Wellness, geniş alanı ve tam ortasında bulunan zen bahçesiyle enerji depolamak için ideal bir istikamet.

İster kız aradaşlarınızla lüks bir kaçamak ister sevgilinizle romantik bir haftasonu için önerdiğimiz bu mekan 4000 m2’ye yayılan hamam, VIP spa suitleri, açık ve kapalı havuzları, aromatik buhar odaları, masaj ve cilt bakımları, eğlenceli macera tüneli ve ılık sauna odası olarak da bilinen ve kan dolaşımını dengelemeyi sağlayan ‘laconium’ları içinde barındırıyor.

Bu sonsuz seçenekler içinde favorimiz ise belki klasik bulacaksınız fakat hamam. Modernize edilmiş mimarisi ve isterseniz kişisel olarak kullanılabilen odalarında işinin ehli çalışanların elinden keselenmek, derimizin dışında olduğu kadar içimizde de biriktirmiş olduğumuz fazlalıklardan arınmanın ve rahatlamanın bizce en iyi yolu!

Zen bahçe Radisson Tuzla Elysia spa'da     Masaj odası Radisson Tuzla Elysia spa'da

Elysia Spa
Radisson Blu Tuzla Hotel & Spa
Çamlıbelde Sitesi, Hasan Tokatlı Sokak No:13, Aydınlı – (0216) 560 6000

Bir Cevap Yazın