Powder Room: şehirdeki en ‘cool’ makyaj stüdyosu

Kız Powder Room'da makyaj yaptırıyor

Önemli bir davete mi gideceksiniz, bir düğün, belki de kendinizinki… Güzel, cool ve sofistike görünmek istiyorsunuz, makyajınız da kıyafetinize ve gireceğiniz ortama uyumlu, itinayla takip ettiğiniz moda trend’lerini yansıtacak şekilde olmalı değil mi?

O halde size bir tavsiyemiz var: Powder Room. Bebek’teki bu şahane mekan yıllarca Amerika’da defilelerde ve Hollywood’un sahne arkasında en ünlü aktör ve top modellerle çalışmış olan Elif Girgin’e ait. Girgin, kostüm, makyaj okumak için gittiği ve 13 yıl kaldığı ABD’den, birkaç yıl önce Türkiye’ye döndüğünde, ilk olarak M.A.C kozmetiğin Senior Make Up Artist’i olarakçıkmıştı karşımıza. “Doğru bir makyaj uygulaması için önce yüzünüzü tanımalısınız” diyen Girgin ve tatlı ekibi 20’lerin retro stiliyle dekore edilmiş konforlu mekanda randevularınızı bekliyor.

Şubat ayı aşk ayı olduğu için Powder Room, Canım İstanbul okuyucularına tüm makyaj uygulamalarında %20 indirim  veriyor. 28 Şubat 2015’e kadar devam eden kampanyadan faydalanmak için randevu alırken sihirli kelime “Canım“ı söyleyin.

Powder Room Bebek makyaj studio

Powder Room
Cevdet Paşa Cad. Bebek Hamamı Sok., Şehmen Apt. No.5 D.4, Bebek – (0212) 257 0063
Mutlaka randevu almak için arayın.

Bir Cevap Yazın