French Oje’nin Yeni Yıl için güzellik önerileri

Güzellik yazarı French Oje illüstrasyon

Bugünün bülteni her zamankinden biraz farklı çünkü ilk konuğumuzu misafir ediyoruz : güzellik yazarı French Oje. Umarız güzellik ve bakım önerileri hoşunuza gider!

Güzellik yazarı French Oje foto

Merhaba! Ben French Oje. Yeni yıla girmeden, her zaman yaptığım gibi, güzellik ve bakım için birkaç önerim olacak. Ama bu kez sadece Canım İstanbul üyelerine özel, hiçbir yerde yazmadığım detaylarıyla…

Cilt bakımı: Her şeyden önemlisi duru, temiz, bakımlı ve pırıl pırıl parlayan sağlıklı bir cilt! Bunun için, yılbaşından en az 1 hafta önce, güzel bir cilt bakımı tavsiye ederim. Tam yılbaşında yaptırmanız, hoş olmayan sürprizler yaşamanıza neden olabilir (cildiniz kusabilir…). Çok normal cilt tepkileri. Bana sorarsanız cilt bakımı için en uygun adres, benim için 1 numara olan Lzrline polikliniği.

Manikür: Manikür demişken, mesela, kalıcı bir Shellac’a kim hayır diyebilir? Ya da oldukça doğal görünen protez tırnaklara? Yılbaşından 1 hafta önce bile yaptırabileceğiniz bu uygulamalar, hayat kurtarıcı olabilir. Hava ve su geçiren, siz bakım merkezine gidip çıkarttırmacıkça çıkmayan Shellac ojeleri Tırnak Butik‘te uygulatabilirsiniz.

Muammer Yaprakgül kuaförSaç – Makyaj: Yılbaşı günü geldi. Süper bir partiye gidiyorsunuz ya da ev sahibisiniz. O da olmadı, dışarıya, eğlenmeye gidiyorsunuz. E peki, mükemmel görünmeniz gerekmez mi? Maçka’daki Muammer Yaprakgül Salon de Coiffure, yetenekli çalışanları, el üstünde tutan hizmet anlayışı ve profesyonelliğiyle, kuaförden mutsuz ayrılmayacağınızın garantisi! Saçlar için güzel bir spa bakımının ardından tam da size yakışan saç modeli için Mert Yaprakgül’e, makyaj ve kaş şekillendirme içinse kendinizi, Birgül Derin’e emanet edebilirsiniz.

Spa: Yılbaşı geliyor hâlâ plan yok! Ama kendinizi müthiş arınmış hissedeceğiniz bir tatile hazır olun… İstanbul’a çok yakın Sapanca’da sizi harika bir yılbaşı programı bekliyor. 1-2-3-4 günlük yılbaşı paketi seçenekleriyle Richmond Nua Wellness Spa, size tüm yorgunluğunuzu unutturacak süper bir tatil vaat ediyor. Nasıl mı? Bu spa otelini diğerlerinden ayıran birkaç önemli nokta var. Biri, sadece huzur ve sessizlik hedeflediği için otele 14 yaşından küçük misafirleri kabul etmemesi, diğeri ise tüm spa ve masaj deneyiminden, çift olarak birlikte faydalanılması. Richmond Nua spa fotoBu arada elibol ve lezzetli restoranları, zengin açık büfe kahvaltısı ve hepsinden önemlisi işini iyi yapan, güleryüzlü ve yardımcı personeliyle, “sizi uzun zamandır oteline davet eden çok yakın arkadaş” misafirperverliği gösteriyor.

Mutlu yıllar!


Lzrline clinique
Nişantaşı Teşvikiye Cad., Tikveşli Apt. No: 33 K: 4 D: 8, Nişantaşı (Citys AVM Karşı Çaprazı – Rüştü Uzel Lisesi Karşısı) – (0212) 296 3397–98

Tırnak Butik
Bizimkent-Beycity AVM, Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı Beycity AVM Kat:1 No:78, Beylikdüzü – (0212) 871 0467

Muammer Yaprakgül Salon de Coiffure
Abdi Ipekçi Cad., Bronz Sok., Başarı Apt. 1/1, Maçka – (0212) 240 1970

Richmond Nua Wellness Spa
Sahilyolu Area 54600, Sapanca, Sakarya – (0264) 582 2100

Bir Cevap Yazın